REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Rami diena, kai galite atsikvėpti ir nebijoti nemalonių siurprizų. Pasirūpinkite savo sveikata, profilaktinėmis procedūromis. Venkite sunkaus darbo. Daugiau bendraukite, aplankykite seniai matytus draugus ir tolimus giminaičius, pabūkite gryname ore.

Avinas. Rami diena, kai galite atsikvėpti ir nebijoti nemalonių siurprizų. Pasirūpinkite savo sveikata, profilaktinėmis procedūromis. Venkite sunkaus darbo. Daugiau bendraukite, aplankykite seniai matytus draugus ir tolimus giminaičius, pabūkite gryname ore.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Neutrali ir rami diena, nežadanti jokios aktyvios veiklos. Nesiimkite herojiškų žygių ir sau išsikelkite protingus tikslus – nekovokite su vėjo malūnais. Šeimoje taip pat nenusimato pokyčių, stenkitės išlikti stabilūs. Palanki diena meilės prisipažinimams, atviriems pokalbiams su antrąja puse.

REKLAMA

Dvyniai. Sėkminga diena, leidžianti siekti užsibrėžtų tikslų, atrasti kažką naujo. Svarbiausiai – neeikvokite savo energijos veltui, veikite greitai. Šiandien jūs aplinkiniams diktuosite tempą. Palankūs bet kokie kūrybiniai užsiėmimai, galite išbandyti save naujose sferose.

Vėžys. Elkitės protingai, apdairiai ir išlikite atsargūs. Atminkite, kad reikės pasikliauti tik savimi. Nesiimkite jokių rizikingų reikalų ir bendraukite tik su patikimais žmonėmis. Galimos provokacijos ir įvairios pagundos. Išlikite ištikimi savo požiūriui ir jokiais būdais nenusileiskite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Mėgaukitės pozityviomis tendencijomis, tik nešvaistykite savo laiko. Šiandien reikės veikti greitai, spręsti įvairias sudėtingas užduotis, galite išsikelti aukštus reikalavimus ir nebijokite imtis atsakomybės. Pažintys bus ne tiek malonios, kiek naudingos.

Mergelė. Sumažėjęs energetinis potencialas privers jus išsimušti iš įprasto dienos ritmo. Atsipūskite. Jums reikės ne tik poilsio, bet ir galimybės ramiai apmąstyti dabartinę situaciją. Priimkite sprendimus ir netrukus imkitės juos įgyvendinti. Tik neslėpkite nuo artimųjų savo problemų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Diena nebus nei įdomi, nei maloni. Tačiau sunkumus įveiksite ir netgi turėsite šansų pakreipti savo situaciją kitu kampu. Priimkite sprendimus savarankiškai, ramiai priimkite kritiką, tačiau nebijokite pažeisti tradicijas ir taisykles. Tiesa, reikalus tvarkyti palankesnė pirma dienos pusė.

Skorpionas. Būsite įvykių sūkuryje, tik sugebėkite pasinaudoti palankiomis sąlygomis, naujomis galimybėmis, užmegzkite naudingas pažintis. Nuotaika bus gera visą dieną, tik savijauta vakare pablogės. Venkite varginančių darbų ir ilgų pasivaikščiojimų, nereikėtų eksperimentuoti virtuvėje.

REKLAMA

Šaulys. Palankus laikas spręsti susikaupusias problemas, rasti atsakymus į klausimus, kurie kildavo paskutinėmis savaitėmis. Svarbiausiai – sustiprinti autoritetą šeimoje, jokiais būdais nepalikite problemų likimo valiai. Tiesa, emocinis fonas nestabilus, galima nuotaikų kaita.

Ožiaragis. Palanki diena bet kokioje gyvenimo srityje. Vienintelė sfera, kuri pareikalaus iš jūsų dėmesio – santykiai su giminaičiais. Gali kilti konfliktų, pykčių ir nuoskaudų. Tad pasinaudokite savo išmintimi ir gyvenimiška patirtimi. Finansinė padėtis pagerės, galimos brangios dovanos ir naudingos sutartys.

REKLAMA

Vandenis. Jei būsite didelėje mažai pažįstamų žmonių kompanijoje, jausitės nekaip: galimi smulkūs nesusipratimai, nesutarimai, pykčiai, varginantys pokalbiai. O štai artimųjų žmonių kompanija leis jums atsipalaiduoti. Emocinis fonas stabilus, tad sugebėsite save kontroliuoti bet kokioje situacijoje.

Žuvys. Sumažėjęs gyvybinis potencialas, tad pasirūpinkite savo sveikata ir pagal galimybes venkite nuovargio – tiek fizinio, tiek ir emocinio. Iš esmės diena palanki tiek stambiuose reikaluose, tiek ir smulkmenose. Nauja pažintis taps asmeninio gyvenimo permainų pradžia, ir tik nuo jūsų priklausys kaip vystysis įvykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų