REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička prieš dvi savaites viešėjo San Marine ir stebėjo „Tre Fiori“ bei būsimų „Ekrano“ varžovų UEFA Čempionų lygoje dvikovą. Pasak jo, Maltos ekipa paliko drausmingos, turinčios savo žaidimo braižą komandos įspūdį, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Grįžęs į Lietuvą, D. Bička radijo stoties „Pulsas“ laidoje „FKE ritmu“ pasidalino mintimis apie stebėtą kovą.

REKLAMA

- Kokį įspūdį paliko rungtynės tarp San Marino ir Maltos komandų, kokio lygio „Vallettos“ ekipa?

- Kaip ir buvo galima tikėtis, tai skirtingų pagal meistriškumą komandų dvikova, San Marino ekipa yra veikiau mėgėjų lygio. Nežinau, ar ta komanda treniruojasi kiekvieną dieną. Maltos ekipa paliko dviprasmišką įspūdį. Turi du tris legionierius, kurie yra aukštos klasės, tačiau bendrai vertinant negalėčiau pasakyti, jog Maltos ekipos lygis yra labai aukštas.

REKLAMA
REKLAMA

Komanda žaidžia drausmingą futbolą, matosi trenerio braižas, žaidžia taktine schema 4-2-1-3, žaidžia vos ne trimis puolėjais. Na, bet jie taip žaidė prieš silpnesnę komandą. Galėčiau pasakyti taip: reikia labai atidžiai įvertinti priešininką. Du, trys aukšto lygio žaidėjai gali nuspręsti rungtynių baigtį. Galvoju, kad laukia įdomi dvikova.

- Jei reikėtų palyginti su lietuviškomis futbolo komandomis, į kurią ekipą pagal meistriškumą galėtų lygiuotis „Valletta“?

- Sudėtinga palyginti, tai savitas klubas. Stebint rungtynes, tam tikru momentu kai kurie epizodai priminė Lietuvos čempionatą, kuomet „Ekranas“ atakuoja, o silpesnė komanda yra visiškai atsitraukusi į gynybą ir visais būdais stengiasi nepraleisti įvarčio. „Valletta“ - pietiečių ekipa, legionieriai brazilai, vienas nigerietis, patys maltiečiai vikrūs, neaukšto ūgio, savita, įdomi komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Komandos branduolį sudaro jaunesnių žaidėjų derinys ar, atvirkščiai, patyrę vyresni futbolininkai?

- Ekipos amžiaus vidurkis – 25 metai. Sakyčiau, optimalus futbolininkų amžius. Startinėje sudėtyje yra 1977, 1979 metų gimimo, kiti gimę 1980, 1984, 1986 metais. Gan jauna komanda.

- Ar galima teigti, jog „Ekranas“ pajėgus įveikti Maltos ekipą?

- Taip, žinoma. Kitos kalbos nėra, mes privalome ją įveikti. Reikia labai atidžiai įvertinti priešininką, būtina šimtaprocentinė koncentracija abejose varžybose. Tokiu atveju mums turėtų pasisekti.

REKLAMA

FK „Ekranas“ delegecija į Maltą išvyksta jau pirmadienio rytą. Maltos ir Lietuvos čempionų dvikova - jau antradienį 20:30 Lietuvos laiku. Likite su fkekranas.lt ir pirmieji sužinokite visas karščiausias Čempionų lygos naujienas!

Pirmadienį, 9 valandą ryte, FK „Ekranas“ delegacija išvyko į Maltą, kur antradienį Lietuvos čempionai UEFA Čempionų lygos antrojo antrankos etapo pirmosiose rungtynėse susikaus su stipriausia Maltos ekipa FC „Valletta“.

Į Maltą išvyko 18 futbolininkų: T.Kauneckas, E.Zubas, A.Jokšas, R.Pilotas, I.Dedura, D.Gleveckas, M.Skinderis, A.Kučys, D.Matovič, A.Ribokas, R.Radavičius, M.Andelkovič, A.Vertelis, M.Lucas Alonso, J.Moroz, A.Velička, U.Umeh, T.Markevičius.

Rungtynės antradienį prasidės 20:30 Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų