REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė pasveikino Lietuvos krepšinio jaunimo auksinės rinktinės žaidėjus, trenerius ir visus komandos talkininkus su pergale Pasaulio čempionato finale ir padėkojo už įspūdingą žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartu su visa Lietuva sveikinu Jus laimėjus Pasaulio čempionato auksą ir iš visos širdies dėkoju kiekvienam prie to prisidėjusiam. Esate jaunimo rinktinė, ir Jūsų profesionalusis gyvenimas sporte tik prasideda, tačiau prasideda labai sėkmingai Jums, sėkmingai visiems, kurie už Jus serga ir palaiko, sėkmingai Lietuvai. Tikrai labai smagu matyti, kad kiekvieną kartą, kai užauga nauja krepšinio meistrų karta, skinanti pergales Europoje ir pasaulyje, jos pakeisti jau kyla mūsų jaunimas – ne mažiau talentingas, ne mažiau darbštus ir galingas, ne mažiau pavojingas mūsų varžovams“, – teigia I. Degutienė.

REKLAMA

Seimo Pirmininkė pažymėjo, kad šiandieninis jaunimas ne tik tęsia Lietuvos krepšinio geriausias tradicijas, bet ir vienija tautą.

„Kaip tik tokie šiandien esate Jūs – tęsdami Lietuvos krepšinio tradicijas, negailintys laiko ir darbo, prakaito, o kartais – ir kraujo tiesiogine šio žodžio prasme. Jūsų pergalės tęsia mūsų gražią istoriją, Jūsų pergalės vienija tris milijonus. Už tai Lietuva Jumis nuoširdžiai didžiuojasi, Lietuva Jus nuoširdžiai palaiko, Lietuva Jums nuoširdžiai dėkoja! Dar kartą Ačiū už nepakartojamą pergalę Pasaulio čempionate ir kuo geriausios sportinės ir asmeninės kloties kiekvienam iš Jūsų ir visai Lietuvos sporto šeimai!“, – sveikinime rašo I. Degutienė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ELTA jau skelbė, Lietuvos jaunių (iki 19 metų) vaikinų krepšinio rinktinė Latvijoje vykstančio pasaulio čempionato finale sekmadienį nugalėjo Serbijos krepšininkus ir pirmą kartą šalies istorijoje iškovojo planetos jaunių čempionato aukso medalius.

Lietuvos jaunių pergale džiaugiasi ir paprasti žmonės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų