REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po Didžiosios Britanijos Didžiojo Prizo lenktynių Sebastianas Vettelis, užėmęs antrą vietą, prisipažino, kad „Ferrari“ ir Fernandas Alonso laimėjo sąžiningoje kovoje.

REKLAMA
REKLAMA

S. Vettelis, „Red Bull“: Manau, mes nelabai gerai pasirodėme lenktynėse. Sąlygos buvo labai sudėtingos, man pavyko puikiai startuoti ir pirmoje dalyje atsiplėšiau nuo persekiotuojų su tarpinėmis padangomis. Po to nusprendėme kiek palaukti ir nenaudoti agresyvios taktikos. Tai man kainavo laiko, po to boksuose praradome dar daugiau... Buvo nemažai įvairių klaidų. Neįmanoma viską daryti nuolatos teisingai.

REKLAMA

Reikia pripažinti, kad „Ferrari“ mus aplošė sąžiningoje kovoje. Jie ne tik stipriai pasirodė lenktynėse – paskutiniuose etapuose jau matėsi tokia tendencija. Jie labai greiti lenktynėse, tobulina bolidą – mums irgi reikia iš visų jėgų dirbti, kad išsaugotume persvarą.

Rate, kuriame kovojau su L. Hamiltonu, man pavyko gerai išvažiuoti iš posūkio – gal net per gerai ir greitame posūkyje šalia senų boksų stipriai priartėjau prie jo. Bet padaryti kažką daugiau buvo neįmanoma. Man teko nukelti koją nuo greičio pedalo. Tą sekundę net pasigailėjau, kad negalėjau matyti savo bolido priekinio sparno. Bet momentas buvo prarastas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų