REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV paviešinti sensacingi dokumentai, kuriais remiantis Barackas Husseinas Obama, 44-ojo JAV prezidento tėvas planavo atiduoti savo dar negimusį sūnų į Gelbėjimo armijos (religinės labdaros organizacijos) globai.

REKLAMA
REKLAMA

24-ių metų Havajų universiteto studentą, linkusį į šėliones, tokiam poelgiui pastūmėjo migracinė JAV tarnyba, kuri įtarė, kad buvo įtariamas dvipatyste, praneša The Daily Telegraph.

REKLAMA

B. Obama su tėvu (nuotr. SCANPIX)B. Obama su tėvu (nuotr. SCANPIX)

1961 metų pavasarį kalbėdamas su tarnybos darbuotojais Obama-vyresnysis pareiškė, kad išsiskyrė su savo žmona iš Kenijos prieš įteisindamas savo santykius su besilaukiančia jo vaiko amerikiete Ann Dunham. Taip pat jis pranešė, kad negyvena su dabartine žmona ir atiduos savo naujagimį įsūnijimui. Paskutinis jo pareiškimas yra patvirtintas dokumentuose.

„Obama ir Dunham, nors ir vedę, tačiau negyvena kartu. Ponia Dunham tariasi su Gelbėjimo Armija dėl vaiko atidavimo“, - 1961 metų balandžio 12 dieną užrašė migracijos tarnybos administratorius.

REKLAMA
REKLAMA

B. Obama su mama (nuotr. SCANPIX)B. Obama su mama (nuotr. SCANPIX)

Tačiau amerikietės planai nebuvo įgyvendinti.

Šią informaciją gavo knygos apie B. Obamos tėvą autorė. Knyga, pavadinimu „The Other Barack: The Bold and Reckless Life of President Obama's Father“ („Kitas Barackas. Įžūlus ir nerūpestingas prezidento Obamos tėvo gyvenimas“) greitu metu pasirodys knygynuose.

Užtat savo knygoje „Mano tėvo svajonės“ B. Obama rašė, kad jo mama galvojo apie sūnaus perdavimą įvaikinimui ir tai buvo grindžiama nenoru baltųjų šeimoje turėti juodą kūdikį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų