REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ starto likus beveik dviem mėnesiams, TV6 laidos „Mados reidas“ vedėjas stilistas Mantas Petruškevičius jau nenuleidžia akių nuo projekte dalyvaujančių žvaigždžių aprangos ir prognozuoja projekto stilingiausius.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas įspūdį galiu susidaryti iš trijų vykusių „Šok su manimi“ vakarų vasaros terasoje – stilingiausia man Danguolė Stachura. Ji turi puikų skonį, labai gerai derina drabužius, spalvas, dirbti su ja projekto stilistams nebus lengva. Pati Danguolė gali patarti daugybei šalies stilistų“, – įsitikinęs M. Petruškevičius.

REKLAMA

Į vieną gretą su D. Stachura stilistas stato „Mis Lietuva 1996“ ir TV3 laidos „Didieji pokyčiai“ vedėją Daivą Anužytę-Kasiulaitienę.

„Daiva nepaprastai elegantiška, labai rūpinasi savimi, niekada nesu matęs jos netinkamai apsirengusios, nevykusiai susišukavusios ar netaktiškai besielgiančios. Atrodo, kad ji vis dar nešioja „Mis Lietuva“ karūną“, – stilistas liaupsių negaili kitai „Šok su manimi“ dalyvei.

REKLAMA
REKLAMA

Projekte dalyvaujančių dainininkių – Vaidos Genytės, Kristinos Ivanovos ir Renatos Voitechovskajos, „Mamyčių klubo“ vedėjos Eglės Skrolytės-Liesienės stiliaus M. Petruškevičius neišskiria: „Visoms projekto moterims, merginoms, damoms linkiu atrodyti puikiai, nuostabiai, švytėkite! Nors tai šokių projektas, labai svarbu nepamiršti – projekto komisijos nariai už stilių skiria labai daug balų. Žingsneliai, šokio technika, emocija – labai svarbu, tačiau viską gali sugadinti netinkama suknia. Jau matėme tokių pavyzdžių.“

„Šok su manimi“ – naujame sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų