REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rožinis flamingas beveik penkioms valandoms buvo sutrikdęs normalų Mančesterio oro uosto darbą, rašo vietos laikraštis „The Manchester Evening News“. Paukštis, atsiradę ant vieno pakilimo tako, niekaip nenorėjo pasitraukti.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą flamingas oro uosto teritorijoje pasirodė sekmadienio, liepos 3-osios, vakarą. Į oro uostą atvykę policininkai naktinio matymo prietaisais apžiūrėjo oro uosto teritoriją, tačiau aptikti paukščio jiems nepavyko ir oro uosto darbuotojai pamanė, kad flamingas nuskrido.

REKLAMA

Tačiau maždaug po 8 valandų, pirmadienio rytą, flamingas vėl buvo pastebėtas ant pakilimo tako. Paukštis ramiausiai juo vaikštinėjo. Jo neišgąsdino net dideliu greičiu taku važiuojantis automobilis. Paukščio nepavykus nubaidyti, oro uosto darbuotojai nusprendė laikinai uždaryti pakilimo taką.

Į oro uostą vėl buvo iškviesta policija. Šį kartą policininkai mėgino Ringo vardą jau gavusį flamingą sučiupti tinklu. Tačiau vos jiems priartėjus flamingas nuskrisdavo, o vėliau vėl atskrisdavo ant tako.

REKLAMA
REKLAMA

Flamingą buvo mėginta išbaidyti trankia muzika, bet taip pat nesėkmingai. Galiausiai nuspręsta paukštį gainioti tol, kol jis pavargs ir nuskris. Pirmadienį po pietų  flamingą Ringą pagaliau pavyko nuvyti nuo tako.

Dėl šio incidento nė vienas liepos 4 d. suplanuotas skrydis nebuvo atšauktas. Tačiau keliems lėktuvams teko šiek tiek palaukti. Iš kur atsirado flamingas – nežinoma. Nė iš vieno apylinkėse esančių draustinių flamingas nedingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų