REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikinus, kurie parduotuvėse prie matavimosi kabinų laukia drabužius besimatuojančių savo antrųjų pusių, ši žinia turėtų nustebinti: moterys nemėgsta pirkti drabužių. Iš tiesų iki 44 proc. moterų net dreba nuo minties, kad joms reikės naršyti tarp pakabų, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Drabužių pirkti ypač nemėgsta jaunos mamos. Maždaug 47 proc. moterų, turinčių vaikų iki penkerių metų amžiaus, sunkiai randa drabužių, kurie yra ir madingi, ir gražinantys figūrą.

REKLAMA

Drabužių matavimasis – dar vienas moterų siaubas. Beveik pusė apklaustų moterų prisipažįsta, kad joms nėra malonu matuotis drabužius. Jos tvirtina, kad drabužių parduotuvės siekia prisivilioti tik jaunas pirkėjas.

Surasti madingų ir pagal figūrą tinkamų drabužių sunku 41 proc. moterų. Maždaug ketvirtadalis (27 proc.) respondenčių skundėsi, kad sunku surasti parduotuvę, kurioje prekiaujama madingais ir jų amžiui tinkamais drabužiais.

„Atsižvelgiant į tai, kad jaunos mamos sunkiai randa madingų ir jų pasikeitusiai figūrai tinkamų drabužių, galima tvirtinti, jog moterų drabužių rinkoje yra spraga“, – sako tyrimą atlikusios rinkos tyrimų ir visuomenės nuomonės kompanijos „MIntel“ atstovė Mišelė Straton (Michelle Strutton).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų