REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gritė Maruškevičiūtė įsitikinusi: tituluota gražuolė privalo būti rafinuota, santūri, kultūringa. Tačiau būtent minėtų savybių mergina pasigedo iš grožio konkurso „Mis Lietuva 2011“ dalyvių.

Gritė Maruškevičiūtė įsitikinusi: tituluota gražuolė privalo būti rafinuota, santūri, kultūringa. Tačiau būtent minėtų savybių mergina pasigedo iš grožio konkurso „Mis Lietuva 2011“ dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tapo drąsesnė

„Aš sunkiai atsimenu tą akimirką, kada paskelbė rezultatus ir uždėjo karūną ant galvos – tik kitą rytą atsibudusi suvokiau, kad laimėjau konkursą. Iš tiesų, titulas labai įpareigoja“, – apie patirtį portalui Balsas.lt pasakojo „Mis Lietuva  2010“ nugalėtoja.  Šį vakarą ji prabangiąją karūną perleis naujai grožio karalienei.

REKLAMA

Mergina buvo atvira: po konkurso ji tapo griežtesnė, drąsesnė. Ji taip pat išmoko daug naujų dalykų. Vienas iš jų – tinkamai prižiūrėti plaukus. Ilgas kasas turinti gražuolė anksčiau sunkiai įsivaizdavo, kad jai tinka daug skirtingų šukuosenų. Profesionalių kirpėjų patarimai ir konsultacijos padarė savo: dabar ji juos itin kruopščiai puoselėja, taip pat geba pati pasidaryti makiažą.

„Stebiu šių metų dalyves, kaip jos kuždasi, smalsauja. Suprantu jų nerimą, tačiau reiktų būti santūresnėmis, kažkaip nei vienos tokios nepamačiau“, – neslėpė apmaudo Gritė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai kurios „Mis Lietuva 2011“ dalyvės nesikuklino ir paklausė Gritės patarimų. Tituluota gražuolė patarė joms daug šypsotis, mėgautis kiekviena konkurso akimirka.

Nekantrauja įsigyti šunį

Koks „Mis Lietuva  2010“ nugalėtojos laisvalaikis? G. Maruškevičiūtė pasakojo, kad yra aktyvi ir stengiasi džiaugtis vasara. Ji neseniai pakeitė gyvenamąją vietą, ketina įsigyti šunį ir daug keliauja.

Visiškai neseniai kartu su draugu viešėjo Paryžiuje. Ją sužavėjo naktinio miesto panorama, kurią mergina stebėjo iš Eifelio bokšto. Ne mažiau įdomūs Gritei buvo Versalio rūmai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau šį šeštadienį ji trauks į kelionę po Romą, Siciliją. Tiesa, ji jau yra buvusi Italijos sostinėje, tačiau be galo nori vėl išvysti įspūdingiausią miesto Trevi fontaną. Gritė taip pat nekantrauja paskanauti  minėtos šalies patiekalų.

„Šiek tiek kalbu itališkai, būdama restorane visada stengiuosi kalbėti jų kalba“, – pasakojo tituluota gražuolė.

Mergina taip pat džiaugėsi, kad išvyksta vos po kelių dienų. Mat, nebus laiko, kada galvoti ar analizuoti praeitų metų įvykius. Ji buvo atvira: kartais susimąsto, ar pakankamai padarė teigiamų dalykų kitiems.

REKLAMA

Pagalvoja apie vaikus

Gritė šįmet sėkmingai pabaigė trečią kursą universitete. Teisės ir valdymo studijas pasirinkusi vilnietė daug laiko skiria labdarai. Mergina daug bendrauja su socialiai remtinų šeimų vaikais, piešia su jais, žaidžia.

„Stebiu tuos vaikus, kaip jiems reikia meilės, dėmesio, ketinu tuo užsiimti ir ateityje“, – šnekėjo Gritė.

Pokalbio metu mergina ne kartą minėjo savo draugą. Su juo ji keliauja, taip pat rūpinasi minėtais vaikais.

Tituluota gražuolė išdavė paslaptį: ji taip pat pagalvoja apie šeimą, ramesnį gyvenimo būdą. Mergina neslėpė, kad norėtų savo vaikų.

REKLAMA

„Turiu daug tikslų, dalyvauti konkurse buvo vienas iš jų, man pavyko, tad dabar galiu imtis kitų, labiau susijusių ne su karjera, bet asmeniniu gyvenimu“, – kalbėjo ,,Mis Lietuva 2010“ gražuolė.

G. Maruškevičiūtė tikino, kad nugalėtoja turi būti ryžtinga ir siekianti tikslo. Ji minėjo, kad laimėtas konkursas jai visada išliks atmintyje. Pernai mergina pelnė „Mis Publika“ ir „Mis Lietuva“ titulus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų