REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybės dieną šv. Mišiose Vilniaus arkikatedroje kviesta dovanoti viltį dabarčiai ir ateičiai, melstis už šeimas, jaunimą, šalies vadovus ir tarnautojus.

REKLAMA
REKLAMA

„Į šį brangų žodį „Lietuva“ sutelpame mes visi, tame žodyje telpa mūsų istorija su jos skausmu ir su džiaugsmu, tame žodyje telpa ir mūsų dabartis, visi mes, visi Lietuvos žmonės“, – pabrėžė šv. Mišias aukojęs vyskupas A. Poniškaitis.

REKLAMA

„Šiandien čia, Vilniaus katedroje, jungdamiesi su visais Lietuvos žmonėmis, melskimės už mūsų tėvynę Lietuvą, dėkodami Dievui už tai, kad čia esame, čia gyvename, dėkodami už mūsų protėvius, už jų darbus, už jų kovas, už jų pastangas dėl Lietuvos ir ypatingai prašydami Viešpaties palaimos mums visiems šiandien, kad mes dabarčiai ir ateičiai dovanotume viltį visiems tiems, kurie gyvena ir gyvens šiame krašte, vadinamame mums brangiu žodžiu Lietuva“, – kvietė vyskupas.

Šv. Mišiose dalyvavo Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimo Pirmininkė Irena Degutienė su vyru, kadenciją baigęs Prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, gausiai susirinkę tikintieji, plojimais pasveikinę politikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų