REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybės dienos proga sveikindama visus pasaulio lietuvius, Prezidentė Dalia Grybauskaitė primena, kad valstybė turės ateitį, kai aukosime jai, kas brangiausia, kai būsime kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuva – tai šimtmečių kūrinys. Jos metraštyje – didžios pergalės ir pralaimėjimai, bet svarbiausia – tautos viltis turėti savo valstybę kaip savo namus, apsaugančius nuo negandų, priglaudžiančius ir ginančius. Namus, iš kurių išvykus, visuomet gali sugrįžti atgal ir būsi laukiamas.

REKLAMA

Šiandien Valstybės dieną švenčiame laisvi. Laisvė – tai mūsų indėlis ir pagarba valstybei. Tik su meile puoselėjama kiekvieno iš mūsų širdyje, valstybė turės ateitį. Kai aukosime jai, kas brangiausia. Kai jai duosime, o ne iš jos lauksime. Kai mes būsime kartu, su mumis bus ir valstybė“, – rašoma šalies vadovės sveikinime.

„Kad ir kur gyventume, Lietuvoje ar toli už jos ribų, būkime savo šalies patriotais. Mylėkime Lietuvą – savo Tėvynę!“, – ragina Prezidentė, šventės proga iš visos širdies dėkodama pasaulio lietuviams už lietuvybės plėtrą svetur, jos saugojimą ir stiprinimą, už paramą Lietuvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų