REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Važinėti tramvajais - tai itin ekologiškas būdas keliauti bet kuriame chaotiškame mieste. Kaip žinoma, Milanas -  tai tramvajų miestas. Čia tramvajų pamatysi visur, nors jo gyventojams, pats mieliausias turbūt „Laimės tramvajus“, kuris yra specialiai papuošiamas Kalėdiniam laikotarpiui - šviečiantis galybe spalvotų lempučių jis važinėja po miestą sveikindamas jo gyventojus. Jeigu jums pavyks jį pamatyti, tikrai liksite sužavėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarienė Milane - Vakarienė Milane - „ant bėgių“ (nuotr. Gamintojo)

Kitas būdas pasivažinėti po miestą, jį apžiūrėti ir tuo pat metu pasimėgauti vakariene ar pietumis - tramvajus, pavadinimu Atmosfera. Tai tramvajus - restoranas, kuriame patirsite nepamirštamų įspūdžių, nes valgydami galėsite stebėti besikeičiančius miesto vaizdus.

REKLAMA

Vakarienė Milane - Vakarienė Milane - „ant bėgių“ (nuotr. Gamintojo)

Tramvajuje yra du vagonai ATMosfera1 ir ATMosfera2. Tai  restoranas tiems, kas mėgsta retro stilių. Čia rasite ir vegetariškų ir mėsos patiekalų, kuriuos gamina garsūs, pasaulyje pripažinti virėjai. Penktadieniais ir šeštadieniais čia galima paragauti tradicinių, skirtingų itališkų regionų patiekalų ir vynų, kuriuos išsirinkti patars tai  išmanantys ekspertai.

Tai puiki galimybė sujungti valgį su turizmu, kelione po miestą ar romantišku vakaru dviese.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų