REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Studente, nori už savo magistro darbą gauti 1000 Lt stipendiją? Taigi, nesnausk, nes galimybė papildyti savo vasaros atostogų biudžetą sparčiai mažėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kas vyksta? Prieš pusę metų labdaros ir paramos fondo „Jauniems“ ir Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) paskelbtas „Jaunimo stipendijos“ konkursas artėja link finišo tiesiosios: konkurso reikalavimus atitinkantys studentų magistro darbai laukiami iki š.m. rugpjūčio 1 d.

REKLAMA

Jaunimo stipendija įsteigta atsižvelgiant į tai, kad iki šiol Lietuvoje trūksta tyrimų, besigilinančių į konkrečias jaunimo bei nevyriausybinio sektoriaus problemas.

„Tai turėtų būti priemonė, skatinanti studentus daugiau domėtis jaunimu – pažinti jo poreikius, plėtoti jaunimo situacijos, nevyriausybinių organizacijų veiklos tyrimus. Būtų gaila, jeigu „Jaunimo stipendijos" siūloma galimybe nepasinaudotų tie, kurie studijų metais domėjosi ir surinko įdomią bei prasmingą informaciją, atitinkančią prioritetines šio konkurso sritis", - sako LiJOT Prezidentas Šarūnas Frolenko.

REKLAMA
REKLAMA

Apie ką? Stipendijų konkursui teikiami magistro darbai turėtų nagrinėti tokias temas kaip jaunimo neformalus ugdymas, jaunimo organizacijų pridėtinė vertė, savanoriška veikla ir jaunimo informavimas.

Kas tinka? Stipendijų konkursui gali būti pateikiami konkrečioje mokslo institucijoje (universitete, kolegijoje, akademijoje ir kt.), ne seniau kaip prieš dvejus metus, apginti magistriniai darbai.

Kur ieškoti informacijos? Visa informacija apie „Jaunimo stipendiją" talpinama LiJOT interneto tinklalapyje www.lijot.lt, skiltyje „Aktualu". Kilus klausimų kreipkis el. paštu: [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų