REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemokamas, nekomercinės muzikos festivalis „Rebel Rock'11“ iš ,,Utenio“ stadiono persikelia į gamtą. Stadionas neatlaikė renginio paruošiamųjų darbų, tad jį teks renovuoti. Dėl šios priežasties renginio organizatoriai liepos 30 d. vyksiantį festivalį perkėlė į Alaušo ežero pakrantę, kempingą „Sudeikiai“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais festivalyje bus galima ne tik klausytis muzikos, bet ir mėgautis renginio rėmėjų Utenos alaus ,,U - Pajėgų“ teikiamomis vandens pramogomis, mobilia pirtimi, lietaus zona. Visų susirinkusiųjų laukia vandens balionėlių mūšis, tad būk pasiruošęs ir nenustebk gavęs vandens pliūpsnį į veidą. Be šių pramogų, be abejo, laukia ir muzikos atlikėjų pasirodymai.

„Rebel Rock'11“ sceną drebins kasmetiniams festivalio lankytojams gerai pažįstami: Such'a'Trip (Vilnius), Memorial Faces (Dūkštas), Juodvarnis (Dusetos), Black Ink Line (Vilnius), Gold Lion (Vilnius), I-Jam (Kaunas), McLoud (Vilnius), Groove Solid (Kaunas), Amarai (Vilnius), Rubber Bullets (Vilnius), Stage Animal (Kaunas), Insomnia Vera (Vilnius) grupės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų