REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

26 kartą surengtuose JAV geriausių metų vadovo rinkimuose šiemet pergalę šventė „Ford Motor Company“ vykdantysis direktorius Alanas Mullaly. Rinkimuose pergalę lemia iš didžiausių ir įtakingiausių JAV bendrovių vadovų sudaryto atrankos komiteto nuomonė.

REKLAMA
REKLAMA

„Kompanijos sėkmė itin sunkiu laikotarpiu yra tiesiog neįtikėtina. Žiūrėjimas į priekį, drąsa priimant sudėtingus sprendimus, globalus mąstymas ir tiesiog garbingo lyderio savybės, kurias jis pademonstravo konkurentams kovojant dėl išlikimo, rodo, kad jis rūpinasi ne tik kompanijos, bet ir sektoriaus bei šalies gerove“, - pažymėjo 2011 metų atrankos komiteto narys, „Ernst & Young" vadovas Jamesas Turley.

REKLAMA

Anksčiau Amerikos metų vadovais buvo išrinkti „Microsoft„ įkūrėjas Billas Gatesas, „General Electric“ vadovas Jackas Welchas, „Dell“ įkūrėjas Michaelas Dellas, „Procter & Gamble“ prezidentas A.G. Lafley, „Cisco Systems“ vadovas Johnas Chambersas ir kiti.

„Ford Motor Company“ yra pasaulinis automobilių pramonės lyderis, įsikūręs Dyrborno mieste Mičigano valstijoje, JAV. „Ford“ gamina ir parduoda automobilius 6 kontinentuose. Koncerne dirba 166 tūkst. žmonių,veikia 70 gamyklų. Koncernas gamina „Ford“ ir „Lincoln“ automobilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų