REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį ketvirtadienį, liepos 7-ąją, 20.00 val. „Nuodėmių dešimtukas“ bus itin pikantiškas ir nuodėmingas – laidos žiūrovai iš arti pamatys šokio pasaulio aistras ir garsių žmonių kelią nuo parketo iki... lovos!

REKLAMA
REKLAMA

„Pasistengsiu ir Vaidą Genytę įsitempti į lovą, manau, ir ten turėtume gerai sutarti“, – su šypsena žiūrovus intriguos TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis garsus šokėjas ir dainininkės Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas.

REKLAMA

Rūta Ščiogolevaitė su Deividu Meškausku, D. Meškauskas su Ineta Stasiulyte, Aistė Jasaitytė su Romanu Čeburiak, Ona Kolobovaitė su Andriumi Butkumi, K. Krysko su S. Skambinu – šios žvaigždės susiporavo ne dėl ko kito, o dėl nuodėmingų šokių. Tiesa, jau greit Saulius TV3 eteryje ant parketo suksis ne su Karina, o su seksualiąja dainininke V. Genyte.

Ką tik iš romantiškų atostogų su I. Stasiulyte sugrįžęs šokėjas ir buvęs R. Ščiogolevaitės mylimasis D. Meškauskas prisipažins – jam labai gera bendrauti su buvusia šokių partnere Ineta: „Faktas, kad mus sieja simpatija ir šilti jausmai. Aš ją myliu, tikrai myliu...“

REKLAMA
REKLAMA

Ar nebijo D. Meškauskas, jog šiltus jųdviejų su Ineta jausmus sugriaus naujoji jo šokių partnerė verslininkė Danguolė Stachura? Kaip suves į poras būsimo šokių projekto dalyvius aistros ir meilės žaidimai šokių aikštelėje? Kokie pavojai slypi šokių aikštelėje? – jau šį ketvirtadienį, liepos 7-ąją, 20.00 val laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ tik per TV3!

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – naujame sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų