REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Vilniuje, Credit24 arenoje, vykusį Lietuvos moterų paplūdimio tinklinio čempionato 3-ąjį etapą laimėjo reitingo lyderės, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė iš Tytuvėnų varžybų  finale rezultatu 2:0 (21:18; 21:18) įveikė savo pagrindines konkurentes Ievą Kazuraitytę ir Viltę Makauskaitę iš Kauno.

REKLAMA

Dviejų Vilniaus ekipų susitikime dėl trečiosios vietos  nugalėjo Rimos Rameikaitės ir Ingos Vainilavičiūtės duetas, kuris rezultatu 2:1 (15:21; 21:16; 15:9) įrodė savo pranašumą prieš Svetlaną Bekiš-Šturo ir Taisiją Laukkonen.

„Labai džiaugiamės šia pergale, nes įveikėme savo pagrindines varžoves dėl čempionių titulų. Abiejų setų pradžiose nežaidėme labai gerai, tačiau pabaigose atidirbome iki galo ir pavyko nugalėti. Visų varžybų metu dar jautėsi nuovargis po kelionės i Kroatiją (aut. pasaulio U19 čempionatą Umage, kur Lietuvės liko 9-tos), tad smagu, kad radome jėgų kovoti iki galo ir neužleisti pozicijų“,- įspūdžiais dalinosi M. Povilaitytė.  Ji kartu su I. Dumbauskaite atstovaus Lietuvai Europos paplūdimio tinklinio čempionate iki 18 metų, kuris rugpjūčio 11-14 dienomis vyks Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Po trečios pergalės iš eilės, iki čempionato pabaigos likus dviem etapams, bendroje čempionato įskaitoje I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė turi solidų 16 taškų pranašumą prieš I. Kazuraitytę ir V. Makauskaitę. Trečioje vietoje įsitvirtino 2-ojo etapo finalininkės R. Rameikaitė ir I. Vainilavičiūtė.

Kitas čempionato etapas vyks rugpjūčio 6-7 Credit 24 arenoje Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų