REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei norite sužinoti, kaip lengvai pasiekiamas jums patikęs vaikinas ar mergina neturintys sekso kompleksų, pasidomėkite, kokia muzika jiems patinka.

REKLAMA
REKLAMA

Pažinčių portalų ekspertai atliko apklausą ir išsiaiškino, kieno kūrybos gerbėjai pasiruošę mylėtis jau per pirmą pasimatymą, o kas norėtų ilgiau padraugauti, kol pereis prie intymių kontaktų.

REKLAMA

Per apklausą radijo klausytojų buvo klausiama: „kam jie pasiruošę jau per pirmą pasimatymą su priešingos lyties atstovais.“ Ir buvo pateikti tokie atsakymų variantai: „susitikčiau, kad galėčiau bent truputėlį pakalbėti“, „tikriausiai mes pasibučiuotumėme“ ir „abipusiu noru viskas galima“.

Paaiškėjo, kad itin populiarios praėjusio šimtmečio aštuntojo dešimtmečio pabaigoje ir devintojo pradžioje grupės „Nirvanos“ gerbėjai gana liberaliai žiūri į intymius santykius. Jie dažniau nei kiti muzikos gerbėjai intymiai suartėja jau per pirmą pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Per apklausą taip pat paaiškėjo, kad „šalčiausi“ grupės „Coldplay“ gerbėjai: jie greičiausiai sutiks tik paplepėti, tačiau, vargu ar leisis į artimesnius santykius.

Be „Coldplay“ fanų, gana santūrus požiūris į seksą ir Lady Gaga, Adele, Katy Perry, „Kings of Leon“, „The Strokes“ gerbėjų.

O į aukso viduriuką pateko „Radiohead“, „Muse“, „The Beatles“, „Pink Floyd“ ir „Eminem“ gerbėjai.

Pačiais aistringiausiais ir nekantriausiais pripažinti „Daft Punk“, „Gorillaz“, Kanye West, „Linkin Park“, „Metallica“ ir „Nirvana“ kūrybos gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų