REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingoji aktorė Lindsay Lohan atšventė savo  25-tąjį gimtadienį viename iš restoranų Malibu, Kalifornijoje. Tačiau net ir per savo jubiliejų mergina buvo nubausta.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė nustebino savo gerbėjus santūrumu:  šventei pasirinko ramią vakarienę viename iš Malibu esančių restoranų. Per savo gimtadienį aktorė vilkėjo akinančiai baltą suknią, avėjo rožinės spalvos aukštakulnius. Gimtadienyje dalyvavo merginos sesuo Ali, brolis Michael Jr. ir keli draugai.

Mergina buvo pasveikinta ir tėvo Michael, kuris savo atžalai dovanojo atostogas Kosta Rikoje. Į kelionę aktorė vyks kartu su mama Dina. Tiesa, gimtadienis neapsiėjo be nemalonumų: aktorė gavo dar viena „dovaną“. Už netinkamą automobilio pastatymą netoli savo namų ji buvo nubausta: stovėjimo prižiūrėtojas  paliko voką su bauda ant jos automobilio priekinio stiklo. Tačiau  skandalingajai pramogų šou verslo atstovei tai nėra naujiena: ji nuolat susiduria su policijos pareigūnų skirtomis pastabomis ar baudomis dėl vagystės prekybos centruose, dėl vairavimo išgėrus ir panašiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų