REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdis Zatleras, baigdamas savo kadenciją ir norėdamas padėkoti Latvijos gyventojams, visus pakvietė į atsisveikinimo renginį Koknesės memorialiniame komplekse ant Dauguvos kranto, vadinamajame „Likimo sode“.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš noriu padėkoti visiems savo bendražygiams, nevyriausybinėms organizacijoms, kurių globėjas buvau visus šiuos metus, ir visiems Latvijos gyventojams už visa, ką gero padarėme kartu per šiuos pastaruosius ketverius metus“, - sakė prezidentas.

REKLAMA

V. Zatleras pažymėjo, kad „Likimo sodas“ - tai vieta, kur kiekvienas žmogus prisimena tragiškus savo tautos istorijos puslapius, tačiau tuo pačius metu svajoja apie savo šalies ateitį. „Susipindama praeitis ir ateitis daro mus stipresnius, išmintingesnius ir ryžtingesnius. Todėl paimkime su savimi nors po vieną gerą darbą, po vieną akmenį, kad jį padėtume į piramidę “Likimo sode„, ir po vieną latą, kad paaukotume jo plėtojimui“, - sakė V. Zatleras.

Prezidento atsisveikinimo renginys „Likimo sode“ prasidės sekmadienio vakarą. Jame dalyvaus daugybė garsių latvių aktorių ir dainininkų, kultūros veikėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų