REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Populiariausia televizija Lietuvoje TV3 pristato dar vieną vasaros sezono naujieną – gyvenimiškų situacijų, nesusipratimų ir iki ašarų juokingų kuriozų kupiną kultinį ukrainiečių serialą „Svotai“. Šis serialas bus rodomas šiokiadieniais 17.40 val. nuo liepos 8 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Liudmila Artemjeva, Anatolijus Vasiljevas ir kitos Ukrainos televizijos žvaigždės – seriale „Svotai“ („Svaty)“ įsijaučia į komišką herojų pasaulį, kuris sukasi aplink mažą mergaitę – Ženią. Ši, kaip ir bet kuris kitas XXI amžiaus vaikas, negali gyventi be mobiliojo telefono ir kabelinės televizijos. Protinga mergaitė svajoja valdyti savo šalį ar mažų mažiausiai tapti pirmąja šalies dama, o tam tereikia vienos smulkmenos – ištekėti už prezidento!

REKLAMA

Ženios tėvai nori bent trumpam užmiršti kasdienius rūpesčius ir ištrūkti pailsėti Italijoje, tačiau kas prižiūrės mergaitę? Iš pradžių itin spyriojęsi dėl anūkės priežiūros, netikėtai pasirūpinti mažąja Ženia sutinka abeji seneliai. Nors susaistytos giminystės ryšiais, senelių poros skirtingos kaip diena ir naktis: vieni –manieringi sostinės inteligentai, kiti – paprasti kaimo žmonės. Kaip jiems seksis auklėti vienintelę anūkę visiems kartu? Ar senosios kartos atstovai ištvers XXI amžiaus vaiko jiems ruošiamus išbandymus?

REKLAMA
REKLAMA

Visi atsakymai ir daugybė gyvenimiškų, komiškų situacijų, ne kartą priminsiančių mūsų pačių kasdienybę, – jau nuo liepos 8-osios seriale „Svotai“!

Šią vasarą TV3 žiūrovams jau pristatė tokias naujienas – laidas ir projektus, kaip: „Vasara pagal Rūtą“, „Ūkininkas ieško žmonos“, „Didieji pokyčiai“, „Oranžinė manija“, serialus „Aurora“ ir „Pagrindinis įkaltis“, liepos 7-ąją 21.00 val. startuos pasimatymų šou „Pasirink mane“ ir rubrika TV3 Žiniose „Varom už Lietuvą“, liepos 12 dieną serialo „Vilko bilietas“ trečiasis sezonas, rugpjūtį laukia Europos vyrų krepšininio čempionato draugiškos rungtynės, „Kartą Pietų Amerikoje“, „Be komentarų“ ir dar daugybė naujų laidų, projektų ir įspūdingų reginių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didieji TV3 vasaros įvykiai – liepos 6-ąją įvyksiantis Kauno krepšinio arenos atidarymas, o rugpjūčio 29 dieną – įvykis, kurio Lietuva laukė dešimtmečius: Europos vyrų krepšinio čempionato oficialus atidarymas drauge su TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ pristatymu!

„Svotai“ – nuo liepos 8 dienos šiokiadieniais 17.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų