REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Darbe susiklostys kebli situacija – lengvų pergalių nesitikėkite. Bet atkakliu darbu galite pasiekti visai nemažai. Galimos permainos asmeniniame gyvenime, kurias inicijuosite pats, tik galbūt prieš savo valią. Geriau nepriimkite sprendimų, kurių vėliau negalėtumėte pakeisti.

Avinas. Darbe susiklostys kebli situacija – lengvų pergalių nesitikėkite. Bet atkakliu darbu galite pasiekti visai nemažai. Galimos permainos asmeniniame gyvenime, kurias inicijuosite pats, tik galbūt prieš savo valią. Geriau nepriimkite sprendimų, kurių vėliau negalėtumėte pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nelengva diena. Teks patirti nemažai išbandymų, spręsti ir savas, ir svetimas problemas. Profesinė sėkmė lydės tik tuo atveju, jei veiksite savarankiškai, nesitikėdami pagalbos iš šalies. Pasistenkite teisingai interpretuoti mylimo žmogaus žodžius ir atspėti norus – jūsų intuicija šiandien jums tai leis.

REKLAMA

Dvyniai. Ramiau vertinkite nesėkmes darbe. Šiaip ar taip, diena ne iš lengvųjų, tad ko daugiau norėti? Dėl finansinių sunkumų gali tekti atsisakyti pramogų. Deja, intuicija šiandien jus taip pat gali apgauti. Todėl elkitės apgalvotai ir ramiai, daugiau kliaukitės artimaisiais, nesipykite su jais.

Vėžys. Diena atneš daug problemų ir užduočių, kurias reikės spręsti nedelsiant. Bet jums tai patiks. Yra šansas pasiekti progreso reikaluose, susijusiuose su turto pirkimu ir vertybiniais popieriais. Galimi nesutarimai su partneriais. Jei šeimoje sulaužysite seniau duotą pažadą, laukia daug nemalonumų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Darbe diena gera. Galite sulaukti bendradarbiavimo pasiūlymo, kuris suteiks jums galimybę tobulėti. Pozityvios tendencijos sustiprės jei pakeisite aplinką, apsilankysite visuomeniniuose renginiuose.

Mergelė. Laukia profesinė sėkmė, galite išspręsti problemas, prieš kurias bendradarbiai nuleido rankas, taip įrodytumėte savo sumanumą ir pranašumą. Tinkamas metas bendrauti su įtakingais žmonėmis. Tiesa, asmeniniame gyvenime laukia nusivylimas: partneris neteisingai supras jūsų troškimus ir norus.

Svarstyklės. Puikios finansinės perspektyvos, žvaigždės žada dideles pajamas arba naujus finansų šaltinius. Sėkminga diena pramogų pasaulio atstovams. Bet verčiau neveskite svarbių derybų, nespręskite klausimų, susijusių su darbo pakeitimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Nelengva, bet įdomi diena. Savarankiškai įveiksite sunkumus, spręsite sudėtingas problemas. Atrasite naujas galimybes, įgysite vertingos patirties. Pasistenkite susikoncentruoti ties iš tikrųjų svarbiais reikalais ir nesiblaškyti dėl smulkmenų.

Šaulys. Jei kopiate karjeros laiptais – šiandien pademonstruosite savo pranašumą prieš konkurentus. Jūs kunkuliuojate energija, jaučiate jėgų antplūdį. Emocinis fonas stabilus, galite mėgautis bendravimu su artimaisiais ir nesibaiminti beprasmiškų pykčių ir nesusipratimų.

REKLAMA

Ožiaragis. Teks spręsti asmenines problemas. Ne paprasčiausiai užglaistyti santykius, o kapstytis praeityje ir kelti klausimus, kurie kadaise liko užmesti ir neatsakyti. Be abejo, tą darysite su antrąja puse, tačiau procesą turėsite inicijuoti jūs. Stenkitės neskubinti įvykių, kitaip situaciją tik pasunkintumėte. Laimė, atkaklumo ir optimizmo jums netrūksta.

Vandenis. Darbe galite atrasti naujų sąjungininkų, gauti apdovanojimą. Galite spręsti turto klausimus, ką nors pirkti ar forminti dokumentus. Šeimoje galimi nesutarimai su vyresniąja karta. Nesitikėkite, kad antra pusė leisis į kompromisus – veikiausiai šį kartą teks nusileisti jums.

Žuvys. Svarbi ir nepaprasta diena. Sudėtingomis aplinkybėmis parodysite savo gerąją pusę, išmintį ir ramybę. Žmonės, su kuriais šiandien bendrausite, gali tapti patikimais sąjungininkais ir netgi draugais. Finansinė situacija sudėtinga, verčiau atsisakykite didesnių pirkinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų