REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visų pirma – ar žinote, kuo amuletas skiriasi nuo talismano? Amuletas paprasčiausiai saugo nuo nužiūrėjimo ir pritraukia sėkmę. O talismanas tiesiogiai susijęs su jūsų asmenybe, todėl gali aktyvuoti stipriąsias jūsų puses ir minimalizuoti trūkumus. Kaip tik todėl jis turėtų būti užkrautas jūsų energija, o tam reikia ritualo.Apsukite talismaną medžiaga ir padėkite slaptoje vietoje. Tegul ten praguli savaitę, bet jūs kiekvieną dieną, pageidautina – tą pačią valandą, – imkite jį į rankas ir palaikykite 5 minutes. Po šio ritualo talismanas – jūsų. Įsukite jį į bet kokią medžiagos atraižėlę (tik ne juodą!) ir nešiokitės kišenėje, rankinėje ar pakabintą ant kaklo.

REKLAMA
REKLAMA

Itin emocingomis akimirkomis – užplūdus nerimui ar abejonėms, kai reikia priimti svarbų sprendimą – pasistenkite paliesti savo talismaną ranka ir paprašyti jo pagalbos.

REKLAMA

O dabar išsiaiškinkime, koks talismanas labiausiai tinka kiekvienam zodiako ženklui. Atkreipkite dėmesį: kiekvienas talismanas padeda atsakyti į vieną ar kitą klausimą, išspręsti konkrečias problemas.

Auksas Avinui

Auksas įkūnija pažinimą ir tobulumą. Jis puikiai tinka Avinui, pirmajam iš Ugnies ženklų. Senovės Egipte auksas simbolizavo ilgaamžiškumą, actekams šis metalas reiškė pavasario sugrįžimą, kinai auksą naudojo nemirtingumo gėrimui gaminti. Auksinis talismanas leidžia jo savininkui koncentruoti fizines ir dvasios jėgas, atlikti tuos įsipareigojimus, kuriuos yra prisiėmęs.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkią minutę Avinui patartina paliesti ranka savo auksinį pagalbininką, nesvarbu, kas jis bebūtų – ar aukso grynuolis, ar liejinys, ar žiedas, ar moneta. Jis atneš jums laimę, leis rasti išeitį iš bet kokios sudėtingos situacijos. Turite problemą, kurios sprendimo dar nežinote? Tada darykite taip: pirmiausia – patogiai atsigulkite ant sofos ar lovos. Užsidėkite talismaną ant kaktos, tarp antakių, o tada suformuluokite klausimą. Gulėkite tol, kol nepajusite visiško atsipalaidavimo ir užplūdusios ramybės. Greitai (gal po kelių valandų, o gal – po kelių dienų) vis dėlto rasite tinkamiausią problemos sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Drambliukas Jaučiui

Senovėje tikėta, kad dramblys gina nuo nepalankiai nusiteikusiųjų pavydo ir dovanoja išminties. Indijoje dramblys simbolizuoja protą. Ausytasis gigantas stiprina savo turėtojo padėtį visuomenėje, skatina kaupti turtus, padeda išmintingai tvarkyti reikalus. Palieskite jį, ir visos jūsų svajonės išsipildys. Jums bus lengviau priimti svarbius sprendimus. O jei supyksite, jūsų išmintingasis bičiulis tuojau pat jus nuramins.

Talismanu gali būti ir pliušinis žaisliukas, ir bronzinė, akmeninė ar medinė statulėlė – tik ne kaulinis dramblys. Laukiate teigiamų pokyčių? Sugalvokite savo norą per jaunatį. Vienumoje, visiškoje tyloje, pakuždėkite šį norą drambliukui į ausį. Tada pastatykite jį visai nakčiai toje vietoje, kur sugalvojote norą. Kitą dieną pasiimkite talismaną ir padėkite įprastoje vietoje. Tokį ritualą atlikite bet kokių derybų, atsakingų susitikimų, konkursų ar egzaminų išvakarėse.

REKLAMA

Raktelis Dvyniams

Juo galima atrakinti visas pasaulio duris. Tuo pačiu jis padeda atlaikyti pernelyg įkyrių žmonių lindimą, malšina fizinį ir dvasinį skausmą. Ne veltui kadaise būtent raktą dėdavo prie žaizdos, prieš tai jį aprūkę virš liepsnos. Nešiokitės savo talismaną rankinėje ar dešinėje kišenėje, prieš tai taip pat jį pakaitinkite virš liepsnos. Atsidūrus sudėtingoje situacijoje pasiimkite jį į dešinę ranką. Jis padės nugalėti. Jei manote, kad esate ne formoje, patrinkite raktelį tarp delnų kol pajusite šilumą.

REKLAMA

Norite sužinoti, ar išrinktasis jus myli? Pažymėkite vieną raktelio pusę pieštuku ir prieš miegą pakabinkite jį už siūlo virš mylimojo nuotraukos arba virš raštelio su jo vardu. Ryte pažiūrėkite į talismaną. Jei raktelis pasisuko – atsakymas „taip“. Jei liko ankstesnėje padėtyje – deja, atsakymas neigiamas.

Mėnulis Vėžiui

Mėnulis atneša įkvėpimą, meilę, laimę šeimoje. Tai moteriškumo simbolis, žadinantis jausmus. Nešiokitės su savimi sidabrinį pusmėnulio pakabuką – jei norite apsaugoti savo artimuosius ir vaikus. Apvalus pakabukas iš to paties metalo arba monetos taip pat tiks – jis simbolizuoja linksmą mėnulį, traukiantį prie jūsų patikimus draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laukiate žinios nuo žmogaus, kuris dingo iš jūsų gyvenimo? Penktadienį prieš miegą pasidėkite talismaną po pagalve. Suskaičiuokite nuo šio momento tiek dienų, kiek raidžių jus dominančio žmogaus varde. Paskutinės dienos išvakarėse turėtumėte ką nors apie jį sužinoti. Tai visai nereiškia, kad būtinai jį sutiksite – galbūt jis pasirodys jūsų sapne?

Žvaigždė Liūtui

Ji įkūnija tvarką ir judėjimą sėkmės link. Inkai manė, kad žvaigždės – saulės tarnai. Žvaigždė kreipia jūsų likimą ir leidžia nuspėti ateitį savo intuicija. Prieš žengiant svarbų žingsnį galima paklausti savo talismano patarimo. O talismanu gali tapti bet koks permatomas akmuo, gintaro gabalėlis arba krištolo karoliukas.

REKLAMA

Norite gauti atsakymą į jums rūpimą klausimą? Išsitraukite savo „žvaigždę“ vos sutemus. Paimkite 3 popieriaus lapelius. Ant vieno parašykite „Taip“, ant kito – „ne“, ant trečio – „Galbūt“. Apverskite lapelius ir sumaišykite. Tada išdėliokite juos ant stalo, užrašais į apačią. Užsimerkite ir meskite savo talismaną. Atsakymas į jums rūpimą klausimą bus tas, arčiausiai kurio iš lapelių atsidūrė jūsų žvaigždė.

Pelėda Mergelei

Ištikima deivės Atėnės palydovė, pelėda, simbolizuoja išmintį ir pastovumą. Manyta, kad to, kuris pamatys naktį skrendančią pelėdą, laukia gera žinia. Jei kas nors jums kelia nerimą, laukite saulės laidos ir suspauskite pelėdos statulėlę ar šio paukščio plunksną delne – ir situacija greitai pasitaisys.

REKLAMA

Kad sužinotumėte tikruosius savo mylimojo jausmus, paimkite 3 kortas: čirvų tūzą, čirvų septynakę ir pikų septynakę. Sumaišykite jas. Palieskite savo talismaną ir paprašykite pelėdos patarimo situacijai išaiškinti. Išmaišykite kortas dar kartą ir traukite vieną. Pikų septynakė reiškia, kad jis jums nepalankus, čirvų septynakė – abejingas, čirvų tūzas – stiprūs jausmai.

Širdelė Svarstyklėms

Šis talismanas simbolizuoja gyvybinę jėgą, siekimą pažinti ir sėkmę atskleidžiant įvairiausias paslaptis. Širdis pasufleruos išeitį iš bet kokios, net pačios painiausios situacijos. Nešiokite ją kaip pakabuką arba segę. Medžiaga, iš kurios pagamintas jūsų talismanas, nesvarbi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelia nerimą mylimo žmogaus laukianti išvyka? Jei giminaitis ar draugas leidžiasi į kelią, leiskite jam paliesti jūsų širdelę. Išvykimo dieną įdėkite talismaną jam į ranką ir keliom minutėm uždenkite savo delnu. Dabar jokios bėdos kelyje jūsų „globotiniui“ negresia.

Varlė Skorpionui

Senovės Egiptiečiai šį žemės ir vandens gyvūną laikė išminties, vaisingumo ir atsinaujinimo simboliu. Deivės Ekatos paraginta ji globojo nėščiąsias. Palieskite talismaną (figūrėlė turėtų būti pagaminta iš malachito arba žalio stiklo) kai jums grės pavojus arba kai pajusite kylant aistros audrą: varlytė padės susidoroti su jausmų ugnimi.

REKLAMA

Trokštate išsiaiškinti sudėtingą situaciją? Sudrėkinkite ranką, keletu lašų aptaškykite savo varlytės galvą. Pastatykite ją kur nors ir paprašykite pagalbos. Nepamirškite ištarti ir savo vardą. Jei artimiausias 7 dienas jūs susapnuosite žalią varlę – vadinasi, visos jūsų problemos išsispręs savaime. Nepamirškite kai viskas praeis varlytei padėkoti už pagalbą.

Skarabėjas Šauliui

Nepavargdamas jis keliauja iš Rytų į Vakarus, ridendamas prieš save sausos žolės kuokštelį, į kurį sudėjo savo kiaušinius. Jis simbolizuoja atgimimą, naujos gyvybės užsimezgimą. Senovės egiptiečiai skarabėjo pavidalo talismanus gamino iš jaspio. Jis reiškė ilgaamžiškumą ir ištikimybę. Šis talismanas suteiks pasitikėjimo savo jėgomis. Jei susipykote – palengvins susitaikymą. Nepamirškite, kad skarabėjus neišspręs jūsų problemų už jus, bet ir be jo pagalbos sunkiai išsisuksite.

REKLAMA

Ketinate imtis kokio naujo darbo? Pasistatykite priešais save skarabėjų, paprašykite jo padėti jums įveikti sunkumus. Beprasmiška įsakinėti, kad darbštusis vabalas atvestų jus į pergalę, tik jūs savomis jėgomis galite pasiekti trokštamo tikslo. Bet jis būtinai padės jums – jei jūsų siekiai bus aiškiai apibrėžti.

Vėžlys Ožiaragiui

Nemirtingas gyvūnas, vėžlys, pasak legendų, eina savo keliu nesirūpindamas laiko tėkme. Jam pasaulis – tai jis pats. Tvirtas kiautas simbolizuoja dangaus skliautą. Japonijoje vėžliuką dovanoja jaunavedžiams kaip tvirtos, daugiavaikės santuokos garantą. Palieskite vėžlio figūrėlę kai pajusite, kad jums trūksta ištvermės arba savitvardos.

REKLAMA
REKLAMA

Trokštate, kad išrinktasis galvotų tik apie jus? Parašykite jo vardą ant popieriaus lapelio. Prieš miegą padėkite vėžliuko figūrėlę ant stalo, o po jo pilvuku pakiškite raštelį. Eikite miegoti ramia širdimi – vėžliukas padės sustiprinti jūsų santykius.

Angelas Vandeniui

Angelas – tai jūsų antrininkas, jūsų gynėjas, jūsų sąžinė. Jis stiprina intuiciją, didina proto skvarbumą. Pakalbinkite porcelianinį ar stiklinį angelą kasdien, nesikuklinkite prašyti jo pagalbos. Pasidalinus slapčiausiomis mintimis tik sustiprės jūsų ryšys. Angelas – puikus pagalbininkas visame, kas susiję su ryšiais: ar tai būtų dalykinis susirašinėjimas, ar telefoniniai pokalbiai.

Laukiate svarbios žinios? Prieš miegą pastatykite savo globėją ant stalelio šalia lovos arba pasidėkite po pagalve. Paprašykite angelo atnešti jums žinią. O dabar paimkite žvakę, ją uždekite, įdėmiai žvelkite į liepsną 5 minutes. Kiek lašų vaško nulašės ant žvakidės, tiek dienų lauksite šios žinios.

Kriauklelė Žuvims

Senovėje būta prietaro: jei į vandenį mesta kriauklelė laikosi paviršiuje – tai geras ženklas, jei skęsta – saugokitės! Kriauklelė – motinystės simbolis, ji dovanoja ramybę ir džiaugsmą. Ji pabrėžia jūsų žavesį ir saugo nuo neigiamos energijos. Jei jums bus liūdna, pridėkite kriauklelę sau prie Saulės rezginio. Kriauklelė taip pat simbolizuoja ir seksualumą, uždega geismą.

Jus liūdina partnerio abejingumas? Jei jis nepakankamai aistringas, paimkite jo plauką ir įdėkite į savo kriauklelę-talismaną, užpilkite šiltu levandų aliejumi ir palikite nakčiai. Jau kitą dieną įsitikinsite, kad aistra tikrai neišblėso!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų