REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Katalonijos klubas oficialiai paskelbė, jog pratęsė sutartį su saugu Thiago Alcantara iki 2015 metų birželio 30 dienos. Joje numatyta 90 milijonų eurų išpirka. Tokią sumą dabar turėtų sumokėti bet koks klubas, panoręs įsigyti žaidėją be dabartinės jo ekipos žinios.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstesnysis futbolininko kontraktas būtų baigęs galioti ateinančių metų vasarą. Būtent pagal šią sutartį „Barcelona“ turėjo iki 2011 metų sausio 31 dienos informuoti žaidėją apie jo perspektyvas. Sausio 17 dieną Katalonijos klubo vadovai paskelbė, kad Thiago perkeliamas į pagrindinę komandą. Tai automatiškai reiškė, kad ankstesnioji sutartis pratęsiama iki 2013 metų birželio 30 dienos.

REKLAMA

Šiandien pasirašytas naujasis kontraktas saugą su Katalonijos klubu susiejo dar dvejiems papildomiems metams, iki 2015-ųjų birželio 30 dienos.

2010-2011 metų sezoną Thiago baigė „Barcelona B“ ekipoje, tačiau dažnai buvo kviečiamas treniruotis su pagrindine komanda ir sužaidė kelis oficialius susitikimus.

Šią vasarą saugas kartu su Ispanijos U21 amžiaus rinktine tapo Europos čempionu ir pateko į daugelio pajėgių klubų akiratį. Žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad jį savo gretose norėtų matyti Londono „Chelsea“, „Man Utd“, „Villarreal“, Londono „Arsenal“ ir „Roma“, tačiau futbolininkas atkakliai kartojo, jog nesiruošia niekur keltis iš Barselonos. Tą kelis kartus patvirtino ir Thiago agentu dirbantis jo tėvas, praeityje žinomas futbolininkas Iomaras „Mazinho“ do Nascimento.

„Klubas davė man viską, ką tik galėjo. Čia augau ir treniravausi. Dariau viską, kad tik patekčiau į pagrindinę sudėtį ir galiausiai sulaukiau pasiūlymo pasirašyti sutartį. Dabar metas įrodyti, kad komandos vadovai ir treneriai manimi pasitiki ne veltui“, - džiaugsmo neslėpė Thiago.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų