REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalia sostinės senamiesčio, Naujamiestyje, birželį pradėtas statyti viešbutis jau turi savo operatorių. Naujo ekonominės klasės viešbučio plėtotojas „Selvaag“ birželio 6 d. pasirašė ilgalaikę sutartį dėl būsimo viešbučio valdymo su „Nordic Choice Hotels“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis viešbutis turės 200 ekonominės klasės kambarių, o bendra projekto vertė siekia apie 30 mln. Lt, iš kurių apie 25 proc. finansuojama pagal ES struktūrinių fondų paramos priemonę. Pirmąjį klientą viešbutyje planuojama priimti iki 2012 m. pabaigos. Viešbutis yra pirmasis naujo mišrios paskirties kvartalo Mindaugo gatvėje plėtros etapas. Užsienio investuotojai neapsiribos viešbučio plėtra, šalia jo bus plėtojamas gyvenamųjų ir komercinių pastatų kompleksas, kurio bendras plotas bus daugiau nei 18 tūkst. kv. m, o bendra investicijų suma sieks apie 50 mln. Lt. Visą mišrios paskirties nekilnojamojo turto projektą numatoma įgyvendinti per ateinančius penkerius metus.

„Nordic Choice Hotels“ pagal „Choice Hotels International“ pagrindinę franšizės sutartį šiuo metu valdo 170 viešbučių Skandinavijos ir Baltijos šalyse. „Choice Hotels Iternational“, kuriai priklauso daugiau nei 6 tūkst. viešbučių 35 šalyse, remiantis „MKG Hospitality“ viešbučių pasaulinių tinklų 2011 m. reitingu, užima šeštąją vietą tarp dešimties didžiausių pasaulyje, tarp kurių „Intercontinental Hotels Group“, „Hilton Worldwilde“, „Marriott International“, „Accor“ ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų