REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvejodamas Norvegijoje žuvo žymus Kauno technologijos universiteto (KTU) Ekonomikos ir vadybos fakulteto profesorius Vytautas Boguslauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Težinome, kad jis buvo išvykęs į Norvegiją žvejoti, ir nelaimė ten įvyko. (...) Kiek aš žinau, valtyje plaukė keturi lietuviai. Kiek esu girdėjusi, vienas iš jų yra sunkios būklės, o kiti išgelbėti ir, kiek įmanoma, tokioje situacijoje, jaučiasi patenkinamai“, - Eltai sakė KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto dekanė prof. Gražina Startienė.

REKLAMA

Dekanė sakė neturinti informacijos apie tai, kad kiti žvejai irgi būtų dirbę KTU. Apie nelaimę iš aplinkinių šaltinių ji sakė išgirdusi antradienio vakarą, tačiau kad ji tikrai įvyko trečiadienio rytą, pranešė profesoriaus sūnus.

Prof. V. Boguslauskas yra Apskaitos katedros KTU įkūrėjas. Katedra įkurta 1999 metais, Lietuvai integruojantis į Europos Sąjungą, išaugus apskaitos, valdymo apskaitos, įmonių vertinimo ir vidinio audito specialistų poreikiui.

V. Boguslauskas nuo 1968 metų dėstė tuomečiame Kauno politechnikos institute, kuris atgavus Nepriklausomybę pervadintas KTU. Profesorius yra parašęs ne vieną vadovėlį studentams. Jis domėjosi įmonės valdymo procesais, ekonometriniais tyrimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų