REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Grupės  „Olialia pupytės“ lyderė Oksana Pikul, šiuo metu studijuojanti Tarptautinio verslo mokykloje (TVM) 3 kurse  tarptautinį verslą, vaikystėje svajojo būti mokytoja.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja turi daugybę veiklų: studijos universitete, vizažistės darbas, koncertai su grupe, įvairios fotosesijos, kiti projektai, taip pat laiko reikia ir mylimajam krepšininkui Simui Jasaičiui.

REKLAMA

Nepaisant to, kad mergina turi tiek užsiėmimų,  ir dabar pagalvoja apie kol kas dar neišsipildžiusią vaikystės svajonę tapti mokytoja.

„Norėjau būti mokytoja, kartais ir dabar pasvajoju būti dėstytoja, tik nežinau, ar man tai lemta. Šis darbas man atrodo įdomus, turėtų būti smagu bendrauti su studentais“, – svajonėmis dalijosi Oksana.

Tačiau kokį dalyką norėtų dėstyti, dainininkė nežino. Įvairia veikla užsiimanti O. Pikul, vieno mėgstamiausio dabartinio užsiėmimo neišskiria: „Visi darbai man atneša malonumą, kas man nemiela, to nedarau“.

REKLAMA
REKLAMA

Oksana teigia, kad jai būtina nuolat kažko siekti ir save realizuoti: „Aš iš tų moterų, kurios nemėgsta sėdėti vienoje vietoje ir laukti kažko. Man patinka dirbti darbą. Ir aš nesibaidau jo, galėčiau matyti save įvairiuose darbuose. Jeigu jau imuosi kokios nors veiklos, tai atiduodu jai visą save“.

Moteris teigia, kad svarbiausia daryti tai, kas miela širdžiai: „Visuomet sakau, kad jeigu pasirenki tokį darbą, kuris tau atneša malonumą, tai eini ne kaip į darbą, bet kaip į atostogas“, – mintimis dalijosi O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskatinta mamos atlikėja iš pradžių buvo įstojusi į Mykolo Riomerio universitetą studijuoti teisės, tačiau ten jai nepatiko: „Mama visuomet skatino studijuoti ir siekti aukštų tikslų. Taip pat ji paskatino studijuoti teisę, bet supratau, kad man ten ne vieta. Ši specialybė man buvo ne prie širdies. Tad metusi mokslus, mamai įvariau šoką“.

Tačiau perstojusi į tarptautinį verslą Oksana jaučiasi laiminga ir mano, kad diplomas bet kokiam žmogui yra svarbus.

„Diplomas reikalingas ne vien dėl popieriuko. Jis reikalingas dėl išsilavinimo, o ne vien tam, kad gautum dokumentą ir pasidėtum į stalčių. Mokytis reikia tam, kad būtum išsilavinęs ir suvoktum tam tikrus dalykus gyvenime. Universitetas suteikia labai daug - žinių, disciplinos“, – sakė Oksana.

„Teko sutikti žmonių, kurie ir be diplomo gyvena ir vargo nemato, bet aš  palaikau tą pusę, kad išsilavinimas reikalingas, ir džiaugiuosi, kad pasirinkau studijuoti. Tai naudinga gyvenimui ir labai reikalinga“, – sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų