REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Balsas.lt redakciją kreipėsi skaitytojas Grigorijus, kuris papasakojo neįtikėtiną istoriją: prieš kelias dienas buvo palaidotas jo kaimyno Lionido uošvis, kurio kūnas buvo rastas praėjus kelioms dienoms po mirties. Šiandien išaiškėjo, kad minėtasis kūnas vis dar guli morge, tad artimųjų lėšomis palaidotas svetimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Velionio giminaičiams mirusiojo kūną tarnybos darbuotojai įteikė įvyniotą į plastikinį maišą, ant kurio buvo parašyta velionio pavardė.  Kadangi kūnas jau pradėjo irti ir skleisti kvapą, buvo nutarta per laidotuves laikyti uždengtą karstą.

REKLAMA

Praėjus dviems dienoms po laidotuvių, velionio žentui paskambino ir pranešė, kad įvyko klaida – jam buvo įteiktas ne tas kūnas. Vyro paprašė skubiai atvykti į Vilniuje Didlaukio gatvėje įsikūrusią įstaigą tolimesnių veiksmų suderinimui.

Nukentėjusysis, t.y. velionio žentas, Balsas.lt sakė tikįs, kad jam bus pasiūlyta perlaidoti kūną ir planuoja reikalauti kompensacijos už moralinę žalą.

Paklaustas, kaip jaučiasi, Leonidas tepasakė: „Kaip gali jaustis žmogus, kuris palaidojo ne tą kūną?“. Pašnekovas taip pat pasakė, kad kol kas nesulaukė jokio atsiprašymo iš morgo darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA

[papildyta 15:30] Balsas.lt pavyko sužinoti, kad klaida įvyko dėl pagyvenusios sanitarės neatsargumo. Lionido teigimu, jis nesiruošia skųstis į kitas institucijas vien dėl to, kad nenori pakenkti kitam žmogui, be to, moteris labai stipriai apgailestavo.

Siekiant išvengti skandalo, velionio šeimai buvo pažadėta padengti visas laidojimo išlaidas. Mirusiojo artimieji ryžosi antrą kartą išgyventi netektį ir tikina, kad ir vėl dalyvaus laidotuvėse.

Nepatvirtintais duomenimis, per pastaruosius trisdešimt metų minėtame morge yra įvykusios 5-6 klaidos, kai buvo supainioti mirusiųjų kūnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų