REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę Janet Jackson Londone koncertuos su savo mirusiu broliu pop karaliumi Michaeliu Jacksonu. Neįprastas duetas įvyks virtualiu būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė, kurios brolis Michealis Jacksonas prieš porą metų mirė nuo mirtinos propofolio dozės, šią savaitę Londone turi tris koncertus. Pranešama, kad juose J. Jackson atliks judvieju su Michaeliu 1995-ųjų metų dueto dainą  „Scream“. Netiesiogiai koncerte „pasirodys“ ir pats miręs pop karalius – vaizdo įraše milžiniškame ekrane.

REKLAMA

„Man tai tarsi terapija, kuri verčia mane šypsotis viduje. Turiu galvoje tai, kad šios dainos energija yra milžiniška ir kiekvieną kartą, kai ją girdžiu – aš šypsausi. Šypsausi, kai girdžiu Michaelio balsą,“ - britų radijo stočiai „Heart FM“ atskleidė dainininkė.

Michealis Jacksonas netikėtai mirė 2009 metų birželio 25 dieną, našlaičiais palikęs tris vaikus ir milijonus jo muzikos gerbėjų visame pasaulyje. Viskas kas jiems liko – tai tik galybę jo muzikos įrašų, vaizdo klipų ir knygų apie pop žvaigždės gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Viena patikimiausių dainininko biografijų laikoma Iano Halperino knyga „Be kaukės. Visa tiesa apie Michaelį Jakcsoną“.

Po intensyvių penkerių metų tyrimų „New York Times“ bestselerių autorius, kanadietis žurnalistas I. Halperinas atskleidė tikrąją paskutiniųjų Michaelo Jacksono metų istoriją, slaptą jo orientaciją, tėvystės klausimus, ryšius su scientologais ir islamistais bei visa kita, ką žinojo tik tie, kuriems jis pasirodydavo be kaukės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų