REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 26 d. Los Andžele vykę BET apdovanojimai pasižymėjo keistu nesusipratimu. Vakaro pabaigoje paskelbti „Žiūrovų pasirinkimo“ nominacijos laimėtoją paskelbti buvo patikėta „Jūsų pasaulis, mūsų pasaulis“ konkurso nugalėtojai Tiffany Green. Pažvelgusi į rankose laikomą delninuką ji atrodė sutrikusi ir akimirką nežinojo ką daryti, o užkulisiuose girdėjosi tylus raginimas „skaityk, skaityk!“ – rašo entertainment.gather.com.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus ji paskelbė, kad nominacijoje laimėjo Chrisas Brownas už dainą „Look At Me Now“, tačiau po trumpos pauzės staiga pareiškė: „Atsiprašau! Tai Rihannos „What's My Name“. Laimei, pačios Rihannos tą vakarą apdovanojimuose nebuvo, o vietoje jos apdovanojimo atsiimti į sceną pakilo Drake'as. Visgi drama tuo dar nesibaigė – vienas iš vakaro vedėjų Kevinas Hartas pranešė, kad teisingas buvo pirmasis Tiffany pranešimas  ‒ „Žiūrovų pasirinkimo“ nominacijoje nugalėjo Ch. Brownas.

REKLAMA

Sunku pasakyti, ar toks scenarijus buvo paruoštas iš anksto, tačiau remiantis pačios nominaciją pristačiusios Tiffany pareiškimais suklydo patys BET organizatoriai. Netrukus po apdovanojimų ceremonijos prisijungusi prie Twitter socialinio tinklo ji rašė: „Riksmai užkusiliuose. Jie patys mane pakišo. Delninuke tikrai buvo užrašyta Chirsas Brownas... o sulferyje skelbiama Rihanna. Kas per velniava? Einu namo...“

Siūlome pažiūrėti šio keisto incidento vaizdo įrašą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų