REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 21 dieną Vilniuje vyksiantis „Velomaratonas“ kviečia dviratininkus registruotis į šių metų renginį. Registracija į „Metų sporto renginys 2010“ pripažinimą pelniusį „Velomaratoną“ vyksta oficialioje renginio svetainėje, adresu www.velomaratonas.lt. Nemokamai dalyvauti maratone galės visi, užsiregistravę jame iki rugpjūčio 15 d.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvauti daugiausiai dalyvių Lietuvoje pritraukiančiame renginyje kviečiami visi dviračių entuziastai, kurie, pagal savo amžių ir galimybes, gali pasirinkti trijų tipų distancijas: sportininkų (80 km arba 40 km), mėgėjų (24 km) ir vaikų (2,4 km).

REKLAMA

„Sėkmingą praeitų metų sportinės programos modelį išlaikysime ir šiemet. Pernykštė patirtis parodė, kad toks trasų parinkimas yra optimalus variantas dviratininkų pajėgumo atžvilgiu bei puiki galimybė susiburti tiems, kurie startuoja savo malonumui bei tiems, kurie atvyksta susirungti sportiniu tempu“, –  sako renginio organizatorius Benediktas Vanagas.

Organizatoriaus teigimu, atsižvelgiant į pernykščio renginio mastą (2010 m. „Velomaratone“ dalyvavo 2700 dviratininkų) bei į tai, kad šiemet jis planuojamas beveik dvigubas, visi dviračių entuziastai raginami registruotis anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Norime išvengti tendencingo mūsų šalyje formalumų tvarkymosi paskutinėmis dienomis, kad užtikrintume sklandų starto paketų išdavimą dalyviams. Tikimės, kad iki pasukinės „Velomaratono“ savaitės vykstanti nemokama registracija bus gera paskata registruotis iš anksto. Kita vertus, nespėję užsiregistruoti laiku, galės tai padaryti ir minėtą renginio savaitę, tačiau jiems jau reikės susimokėti starto mokestį, kurio vertė yra 50 lt“, –  teigia B. Vanagas.

Sulig nemokamos registracijos pradžia, organizatoriai kvies dviračių kultūros puoselėjimui neabejingus žymius šalies žmonės bei užsienio šalių dviratininkus.

„Keturias pamatines vertybes – šeimą, sveikatą, ekologiją ir eismo saugumą – įtvirtinti siekiantis „Velomaratonas“ yra priešpaskutinį rugpjūčio sekmadienį vykstantis didžiausias sporto renginys Lietuvoje. Jo metu trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir sportininkai – važiuoja įspūdinga dviračių maratono trasa, esančia Vilniaus senamiestyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų