REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gali kilti problemų bendraujant su kolegomis ar viršininku, tačiau šiandien jumyse prabudęs subtilumas ir takto jausmas padės pralaužti visas kliūtis. Sėkmė lydės kūrybinių profesijų atstovus. Visiems Avinams pravers išlaisvinti fantaziją, pažvelgti į situaciją iš netikėtų rakursų – tai pasufleruos problemos sprendimą.

Avinas. Gali kilti problemų bendraujant su kolegomis ar viršininku, tačiau šiandien jumyse prabudęs subtilumas ir takto jausmas padės pralaužti visas kliūtis. Sėkmė lydės kūrybinių profesijų atstovus. Visiems Avinams pravers išlaisvinti fantaziją, pažvelgti į situaciją iš netikėtų rakursų – tai pasufleruos problemos sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Diena kupina įvykių, jums teks reaguoti į sparčiai besikeičiančias aplinkybes. Nauji reikalai, įdomūs pasiūlymai ir idėjos nepaliks laiko nuoboduliui ir apmąstymams. Teks daug bendrauti, būsite matomas, tad iš pat ryto pasirūpinkite, kad atrodytumėte nepriekaištingai – tai suteiks jums pasitikėjimo savimi.

REKLAMA

Dvyniai. Diena susijusi su profesinio ir asmeninio gyvenimo progresu. Nestigs progų džiaugtis gyvenimu. Palankiai susiklosčiusios aplinkybės leis įgyvendinti savo planus, kurie anksčiau atrodė tik fantazijos vaisius. Galite netikėtai gauti pinigų.

Vėžys. Venkite neapgalvotų, spontaniškų pirkinių. Ramybė, apgalvoti ir pasverti sprendimai dabar – kaip tik tai, ko jums reikia. Aplinkiniai gali ieškoti jumyse moralinės paramos ir palaikymo, ir tai nenuostabu: jūsų gyvybinių jėgų ir tvirtumo pakaktų bent dviems žmonėms, taigi metas dalintis! Į smulkius nemalonumus žvelkite filosofiškai ir branginkite nedidelius kasdienybės džiaugsmus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena pakankamai sunki ir įtempta. Tačiau aukštas gyvybinis potencialas padės įveikti visus sunkumus. Profesiniame gyvenime situacija keisis į gera jei parodysite daugiau prielankumo seniems verslo partneriais. Ir nesudarinėkite abejotinų sutarčių: kyla pavojus, kad tapsite apgaulės, sukčiavimo auka.

Mergelė. Įveikti profesinius iššūkius padės bendradarbiai ir bičiuliai, kurie turi daugiau gyvenimo patirties už jus. Nebijokite savo problemų aptarti su vadovybe – galite gauti tikrai vertingų žinių ir patarimų. Galimos naujos romantiškos pažintys ir susižavėjimas iš pirmo žvilgsnio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Dieną galite skirti ir darbui, ir poilsiui – priklausomai nuo norų ir poreikių. Ir viena, ir kita teiks malonumą, žadins susidomėjimą. Galite sulaukti malonios žinios iš toli. Puiki diena susitikti su draugais, organizuoti kokias nors iškilmes. Su artimaisiais daugiausia bendrausite dalykiškai – bus priminti seniau jūsų duoti pažadai, teks aktyviai dalyvauti sprendžiant einamąsias problemas.

Skorpionas. Pozityvių tendencijų įtaka palengva įgyja pagreitį, antroje dienos pusėje savo problemas jau galėsite gliaudyti it riešutus. Tai, kas ryte atrodys neįveikiama, vakare eisis kaip iš pypkės. Sėkminga diena bendradarbiavimui, diskusijoms, deryboms.

REKLAMA

Šaulys. Nuotaika puiki, jėgos nesenka. O ir įvykių aplink jus apstu. Mėgaukitės gyvenimu, dabar jums – palankus metas lengvai siekti savo tikslų. Galite spręsti finansinius klausimus, pirkti gražius daiktus sau ir artimiems žmonėms, - jie tikrai bus verti tų pinigų, kuriuos išleisite.

Ožiaragis. Diena pakankamai įtempta, kupina įvykių. Jūs pernelyg stipriai pasiduodate išorinei įtakai, įsižeidžiate dėl smulkmenų, taigi rizikuojate viską pakreipti blogąja linkme. Šiandien jums praverstų artimųjų parama – aptarkite su jais jums iškilusius sunkumus – gausite gerą patarimą, kaip iš šios padėties išsikapanoti. Gyvybinis potencialas sumažėjęs, galimos sveikatos problemos, tad nepervarkite ir tausokite save.

REKLAMA

Vandenis. Saugokite sveikatą, nes įvairaus pobūdžio negalavimų tikimybė šiandien padidėjusi. Visa kita turėtų būti kuo puikiausia. Atsiras naujų profesinio tobulėjimo galimybių, ir nors tikrosios pergalės dar teks palūkėti, galite žengti gana reikšmingus žingsnius teisinga linkme. Gera diena parodyti lyderio savybėms, formuoti bendraminčių grupei.

Žuvys. Sunki, įtempta diena. Turėsite daug svarbių reikalų, o apie poilsį ir jėgų atstatymą beliks tik pasvajoti. Kai krūviai tokie dideli, galite ir susirgti, todėl pasirūpinkite subalansuotu dienos režimu ir taisyklinga mityba. Jėgas atgauti padėtų pasivaikščiojimas, iškyla, ekskursija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų