REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Tikėtini nemalonūs sutapimai. Gali kilti aplinkybių, kurios trukdys įgyvendint jūsų tikslus, privers pakeisti planus ar net santykius su draugais. Geriau šiandien nekurkite planų tolimai ateičiai, nesitarkite dėl jokių verslo reikalų – netgi didesnius pirkinius atidėkite. Kaip niekada pravers šeimos ir artimųjų palaikymas.

Avinas. Tikėtini nemalonūs sutapimai. Gali kilti aplinkybių, kurios trukdys įgyvendint jūsų tikslus, privers pakeisti planus ar net santykius su draugais. Geriau šiandien nekurkite planų tolimai ateičiai, nesitarkite dėl jokių verslo reikalų – netgi didesnius pirkinius atidėkite. Kaip niekada pravers šeimos ir artimųjų palaikymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Rami ir gana sėkminga diena, leisianti ne tik įgyvendinti savo planus, bet ir atversianti naujų galimybių. Šiandien galite atlikti savo senus įsipareigojimus, pateisinti kieno nors viltis. Galite rūpintis pirkiniais ir investicijomis.

REKLAMA

Dvyniai. Galite atrasti naujų susidomėjimo sričių, pakeisti savo ankstesnius planus. Išnaudokite savo kūrybinius gabumu atlikdami kiekvieną užduotį. Atsiras galimybė rasti tarpusavio supratimą su artimu žmogumi. Geriau nepervarkite: jūsų gyvybinis potencialas šiek tiek sumažėjęs, galimas chroniškų ligų atsinaujinimas.

Vėžys. Diena atneš sunkumų, kuriuos įveikiant prireiks daug laiko ir jėgų. Draugai pasirengę jums padėti, tačiau svarbiausius sprendimus teks priimti savarankiškai. Šeimoje taip pat laukia ne pačios maloniausios permainos – teks padaryti viską, kas įmanoma, kad pasekmes jaustumėte kuo mažiau. Mylimam žmogui reikia jūsų pagalbos – atlaidžiau vertinkite jo silpnybes.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Apsišarvuokite kantrybe: tam, kad pasiektumėte savo tikslą, teks padirbėti. Net jei nejaučiate jokio entuziazmo, verčiau meskite iš galvos visas įkyrias mintis: nieko neveikimas pernelyg brangiai jums atsieis. Labiau nei bet kada trokšite, kad jumis žavėtųsi. Bet verčiau venkite pramogų, kurios kelia grėsmę jūsų sveikatai.

Mergelė. Diena palanki, gyvybinis potencialas aukštas. Puikiai sutarsite su aplinkiniais. Ypač džiugins bendravimas su šeimos nariais. Atsiras galimybė susitikti su senais bičiuliais, puikiai praleisite laiką ir naujų draugų kompanijoje. Neatsisakykite išvykų, ekskursijų ir sporto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Diena jums gali būti net labai produktyvi, todėl netinginiaukite ir nešvaistykite laiko veltui. Darbščiausios Svarstyklės bus dosniai apdovanotos. Artimieji jūsų atžvilgiu gali būti nusiteikę kritiškai. Ir net jei tai jus glumina, išklausykite jų nuomonės – tikrai verta.

Skorpionas. Jei kas jums ir pakenks, tai tik jūsų užsispyrimas. Todėl verčiau įsiklausykite į aplinkinių nuomonę ir elkitės lanksčiau nei jums įprasta. Tokia taktika padės išvengti ginčų su draugais ir išsaugoti dvasios pusiausvyrą. Finansinė situacija nebloga, galite patenkinti kai kuriuos savo ar artimųjų įgeidžius.

REKLAMA

Šaulys. Gyvybinis potencialas aukštumoje, galite daug ko pasiekti, įgyvendinti savo naujus sumanymus. Tinkama diena bet kokiai naudingai veiklai, mokslams, kūrybai, pabaigti anksčiau pradėtiems darbams. Jei kaip tik šiandien nuspręsite atsikratyti žalingų įpročių – jums pavyks lengviau nei tikėjotės.

Ožiaragis. Vargu ar ši diena jums pasirodys įdomi. Ji neatvers naujų galimybių, stigs erdvės pasireikšti. Daug dėmesio teks skirti monotoniškiems darbams. Kad ir kas bebūtų, apsišarvuokite kantrybe santykiuose su draugais ir artimaisiais. Tikslo greitai nepasieksite, bet, kaip žinia, lašas po lašo ir akmenį pratašo, taigi stumkitės pirmyn, kad ir mažučiais žingsneliais.

REKLAMA

Vandenis. Maloni ir lengva kaip debesėlis diena. Pasieksite daugiau nei tikėjotės, ypač jei nesistengsite užbėgti įvykiams už akių. Likimas suteiks jums progą parodyti savo talentą ir galimybes, galbūt užimsite neformalaus lyderio poziciją kolektyve, pelnysite autoritetą tarp draugų ir bendraminčių.

Žuvys. Įtampos kupina, nerami diena. Kova su jums pikta linkinčiais žmonėmis atims daug laiko ir jėgų, o jūsų sunkiai iškovotos pergalės paaiškės besą ne tokios reikšmingos. Išmintingiausia jums būtų trumpam pasitraukti į šešėlį, pamąstyti, įsiklausyti, ką sako intuicija, susivokti savo jausmuose ir siekiuose. Galite tikėtis draugų pagalbos, tačiau šeimos nariai ir antroji pusė vargu ar dabar supras jus teisingai. Sudėtinga finansinė situacija ragina sumažinti išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų