REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano manymu, korupcija savivaldybėse šiandien yra nacionalinio saugumo klausimas. Čia yra ir nepasitikėjimo valstybe klausimas: kaip manomai praplaunami pinigai per šitas savivaldybės ar valstybines įmones, kad partijos yra taip suinteresuotos jų kontrole. O jie kažkaip yra praplaunami“, - BTV laidoje „Karštas vakaras“ teigė politologas Alvydas Medalinskas.

REKLAMA
REKLAMA

„ Mano manymu, politikai neturėtų būti savivaldybės ar valstybės įmonių valdybų, stebėtojų tarybų nariais. Šiose pareigybėse turėtų dirbti profesionalai, vadybininkai. O dabartiniu metu pirmiausiai pradedama skirstytis, kas į kurią valdybą, stebėtojų tarybą, kiek deleguos žmonių, nes per tą delegavimą toliau keičiami vadovai ir kiti dalykai. “, - pastebėjo Seimo Tvarkos ir teisingumo frakcijos seniūnas Valentinas Mazuronis.

REKLAMA

„Jeigu savivaldybių politikams pinigai iš tikrųjų taps svarbesniais už rinkėjus, už žmonių interesus, yra vienas įstatymas, apie kurį aš labai rimtai siūlyčiau pradėti galvoti: tai yra tiesioginis valdymas, - dėstė A. Medalinskas. - Galvoju, ar kartais Vilniuje jis negalėtų būti pritaikytas, jeigu staiga kils skandalai ir bus matoma, kad privatūs interesai nustelbia visuomenės interesus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų