REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar tikrai verta? Kalbėsime ne tik apie depiliaciją vašku, intymias šukuosenas... Aptarsime visas naujausias vaginalinių puošmenų madas. Taigi:

REKLAMA
REKLAMA

Vajazzling'as

Kas tai yra: Visų pirma, reikia puikiai vašku nudepiliuoti, po to – Swarovskiais  ir kitais brangiais kristalais išpuošti intymiąją vietelę. Beje, šią madą „atvedė“ Jennifer Love Hewitt, viešai pasipasakojusi, jog „vajazzling“ yra daug laimės jai suteikęs dalykas.

REKLAMA

Ar tai saugu? Žinoma, yra galimybė, kad viskas baigsis puikiai. Tačiau niekas nežino, kaip jūsų tik nudepiliuota jautri oda reaguos į klijus į „akmenukus“. Apskritai, „vajazzling“ – tai skonio reikalas, beje, labai brangus, tad mes patariame tuos pinigus verčiau investuoti į prabangų seksualų apatinių komplektą – ir kainuos pigiau, ir turėsite ilgiau.

Dažymas

Kas tai yra: Intymios vietos plaukelių nudažymas kita spalva, galbūt ornamentu ar tiesiog šventinė (pvz. Helovino) spalvota šukuosena.

REKLAMA
REKLAMA

Ar tai saugu? Toje vietelėje oda kur kas jautresnė nei ant galvos (kur dažniausiai dažomi plaukai). Tačiau tai – asmeninis pasirinkimas. Dermatologai pataria prieš procedūrą dažus išbandyti ant kitos gana jautrios vietos, pavyzdžiui, pažasties. Geriau patikrinti, nei kentėti didžiulę alergiją.

Balinimas

Kas tai yra: cheminis lytinių organų odos balinimas.

Ar tai saugu? Nesvarbu, baliklį naudojate skalbiant drabužius ar tiesiai ant intymių vietų – tai gali suerzinti odą, sukelti pūslelinę ar kitas infekcijas, ligas. Žinoma, kai kurios dailiosios lyties atstovės nusibalina intymiąją vietą ir nieko nenutinka, tačiau rizika – nemaža, tad bandyti tikrai nepatariame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Braziliška depiliacija vašku

Kas tai yra: Vaško pagalba pašalinami beveik visi ar visi ant makšties esantys plaukai.

Ar tai saugu? Nors procedūra – gana skausminga, daugelio moterų oda nuo to labai nealergizuoja. Žinoma, oda suerzinama, tačiau svarbiausia, kad procedūrą atliktų profesionalai – tuomet išvengsite įvairių infekcijų. Jei kurį laiką po procedūros pastebėsite, jog „ten“ dedasi kažkas neįprasto ir nemalonaus, patariame kreiptis į gydytoją, antraip infekcija gali išplisti ir į lytinių organų traktą.

Auskarų vėrimas

Kas tai yra: Dažniausiai moterys auskarus veriasi į klitorio gaubtuką, vidines ar išorines lytines lūpas, tarpvietę.

REKLAMA

Ar tai saugu? Žinoma, bet kurios kūno dalies pravėrimas gali baigtis infekcija, tačiau atliekant tai gerame salone, su kokybiškomis priemonėmis (bei žinant, jog neturite alergijos metalui) – pavojaus rizika labai nedidelė.

Moterų lytinė plastinė chirurgija

Kas tai yra: Chirurginiai moterų lytinių organų pokyčiai, pavyzdžiui, lytinių lūpų trumpinimas, kontūro pakeitimas, klitorio gaubtuvėlio pašalinimas.

Ar tai saugu? Visos chirurginės operacijos – sąlyginai pavojingos: gali likti randai, būti subjaurotas audinys, atsirasti skausmas liečiant ir t.t. Gydytoja sako: moterims, kurioms lytinių organų defektai trukdo kasdienei veiklai, pavyzdžiui, važinėjimuisi dviračiu ar seksui, operacija gali būti puiki išeitis. Tačiau rizikuoti dėl mados – neverta, pamilkite ir priimkite save tokią, kokia esate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų