REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien iš Umago (Kroatija), kur vyko Pasaulio jaunimo iki 19 metų paplūdimio tinklinio čempionatas, grįžta Lietuvos atstovės klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Po įspūdingo Lietuvos šešiolikmečių merginų pasirodymo pasaulio U-19 merginų čempionate Lietuvos rinktinės treneris Marius Vasiliauskas džiaugiasi rezultatais ir žada tolimesnį progresą.

REKLAMA

„Esu patenkintas, kad merginos žaidžia pasauliniu lygiu ir sparčiai tobulėja. Praėjusiais metais dalyvaujant Europos čempionate akivaizdžiai matėsi, kad yra stipresnių komandų, o šiemet merginos įrodė, kad gali gali lygiai kovoti su visomis priešininkėmis“, – teigia Lietuvos paplūdimio rinktinės treneris M. Vasiliauskas.

Lietuvos atstovės, šešiolikmetės merginos, pasaulio čempionate, kuriame rungėsi su vyresnėmis varžovėmis, tapo turnyro „pelenėmis“. Lietuvaitės turėjo žemiausią reitingą iš visų turnyro dalyvių, tačiau pademonstravo ryžtą ir laimėjo ne tik abu kvalifikacijos mačus, bet ir visus 3 susitikimus grupėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Merginos grupės turnyre įveikė čempiones ir bronzos medalio laimėtojas, tai puikiai parodo, kad net kovojant su vyresnėmis ir labiau patyrusiomis komandomis jau esame lygūs. Tikiu, kad merginos, pergalės skonio paragavusios ir pamačiusios, kad gali kaip lygios varžytis su pasaulio čempionėmis, turės stimulo toliau dirbti ir stengtis. Dalyvausime varžybose ir tobulėsime“, – teigia rinktinės treneris.

Pasak jo, planai paruošti bent šešeriems metams į priekį: visi jaunių čempionatai, moterų turnyrai ir galbūt olimpiada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų