REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ lenktynėse sekmadienį vokietis Sebastianas Vettelis iškovojo šeštąjąą pergalę šį sezoną ir jau 77-iais taškais lenkia artimiausią varžovą.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas Vettelis, „Red Bull“: „Nekreipiu dėmesio į skirtumą, sezonas ilgas. Taip, sezono pradžia fenomenali. Pasistengsime tęsti ir kiekvienoms lenktynėms ruošimės atskirai. Be jokios abejonės, neturime stipriai rizikuoti, bet tikslas lieka tas pats – laimėti lenktynės.

REKLAMA

Šiandien esu labai patenkintas: jeigu mes turime šansą nugalėti, reiškia, mes turime juo pasinaudoti. Bet jeigu kurią nors dieną mes būsime nepakankamai konkurencingi ir galėsime pretenduoti tik į 3-ą vietą, reiškia, mes turime finišuoti treti, o ne septinti.

Tai kas vyksta, kol kas teikia mums malonumą. Per paskutinius du – tris metus komanda pasiekė neįtikėtinų aukštumų. Kiekvienas skyrius dirba profesionaliame lygyje. Mes turime tęsti tai, ką darome ir toliau jausti alkį lenktynėms, visą laiką stengti pasiekti daugiau...

REKLAMA
REKLAMA

Nežinau, kaip lenktynės atrodė iš šalies, nežinau, ar lenktynėse buvo daug įvykių, bet man jos pasirodė kiek nuobodžios. Bet kiekviename rate jutau malonumą valdydamas bolidą. Jautėsi spaudimas iš Fernando Alonso ir Marko Webberio pusių, kartais jie anksčiau stojo boksuose, kartais vėliau, bet važiavo labai greitai.

Dėl kažkokios priežasties ši trasa man patinka, čia nuostabiai lygus asfaltas. Komanda puikiai susitvarkė su darbu, ir nors prieš lenktynes mes pergyvenome, kad Valensijoje nebus taip lengva, tačiau viskas susiklostė labai sėkmingai. Savaitgalis praėjo puikiai, esu patenkintas rezultatu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendroji įskaita po aštuonių etapų

1. Sebastianas Vettelis (Vokietija/Red Bull-Renault) - 186 tšk.

2. Jensonas Buttonas (D. Britanija/McLaren-Mercedes) - 109

3. Markas Webberis (Australija/Red Bull-Renault) - 109

4. Lewisas Hamiltonas (D. Britanija/McLaren-Mercedes) - 97

5. Fernando Alonso (Ispanija/Ferrari) - 87

6. Felipe Massa (Brazilija/Ferrari) - 42

7. Nico Rosbergas (Vokietija/Mercedes GP) - 32

8. Vitalijus Petrovas (Rusija/Renault) - 31

9. Nickas Heidfeldas (Vokietija/Renault) - 30

10. Michaelis Schumacheris (Vokietija/Mercedes) - 26

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų