REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avarijos, į kurią pateko trys girti Vilkaviškio vadovai, tyrimas nepaliauja stebinti. Iš pradžių paaiškėjo, kad likęs gyvas meras prarado atmintį, o dabar pareikšta, kad svetimą mašiną vairavo vicemeras, kuris dėl sveikatos nesėsdavo prie vairo. Prokurorams teks vėl atversti trijų Vilkaviškio savivaldybės vadovų avarijos bylą.

REKLAMA
REKLAMA

Nelaimės kaltininku paskelbto vicemero vaikai įsitikinę, kad jų tėvas nesėdėjo prie vairo. „Mūsų tėvas niekada gyvenime nėra baustas už tai, jog vairavo neblaivus. Negalime tylėti, sieksime teisybės. Net nesapnavome, kad teks veltis į tokią košę“, - „Lietuvos rytui“ tvirtino vilkaviškietė Eglė Galinskienė, žuvusio vicemero 63 metų Jono Meškausko duktė. E. Galinskienė ir jos brolis Žilvinas Meškauskas pasiryžę reikalauti naujų ekspertizių žuvusio tėvo garbei apginti.

REKLAMA

Pernai gruodžio pradžioje netoli Vilkaviškio, tiesiame kelio Vilkaviškis-Gražiškiai ruože, automobilis „Opel Vectra“ nuskriejo nuo kelio į laukus, kliudė medį ir apvirto. Savivaldybei priklausančiu automobiliu važiavęs tuometis meras 52 metų Algirdas Bagušinskas buvo sunkiai sužeistas, o vicemeras J. Meškauskas ir administracijos direktorius 51 metų Sigitas Kasparaitis žuvo iš karto. A. Bagušinskas pasveiko, prieš vasario mėnesį vykusius savivaldos rinkimus grįžo į darbą, tačiau ir avariją tiriantiems pareigūnams, ir žiniasklaidai tvirtino neatsimenantis nei kaip važiavo keliu, nei kas vairavo automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Marijampolės prokuratūra prieš tris savaites oficialiai patvirtino, kad visi trys Vilkaviškio vadovai tądien buvo vidutiniškai apgirtę, ir avarijos byloje padėjo tašką. Tyrimas buvo nutrauktas, nes avarijos kaltininkas žuvo. „Tragedijos kelyje mįslės tampa vis painesnės“. LIETUVOS RYTAS


 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų