REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak aktyvistų ir liudininkų, Sirijos saugumo pajėgos penktadienį, per prezidentą al-Assad nuversti reikalaujančių protestuotojų demonstracijas nušovė 15 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė Sirijos aktyvistų organizacija teigia, kad žino 14-kos trijuose miestuose, įskaitant Damaską ir Homsą, žuvusių civilių pavardes. Dar viename mieste žuvo neatpažintas protestuotojas.

REKLAMA

Sirijos valstybinė televizija dėl žūčių Damaske kaltina ginkluotą grupuotę, kuri, pasak vyriausybės, yra kalta dėl smurto per tris mėnesius trunkantį sukilimą. Televizija taip pat pranešė, kad buvo sužeisti saugumo pajėgų nariai. Valdžios pranešimus ir liudininkų pasakojimus patvirtinti sunku, nes Sirija iš šalies išsiuntė beveik visus užsienio žurnalistus.

Sirijos valstybinė naujienų agentūra pranešė, kad tūkstančiai B. al Asado „visapusiško reformų proceso“ rėmėjų Damaske surengė demonstraciją. Pranešta ir apie dar vieną B. al Asado rėmėjų demonstraciją Deir az Zauro mieste. Naujienų agentūra išplatino Sirijos vėliavą ir prezidento portretus nešančios minios nuotraukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų