REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Savaitės pabaiga – permainų laikas, kurioms geriau nesipriešinkite. Pasikliaukite likimu ir aplinkybės savaime susidėlios pačiu geriausiu būdu. Energetika bus nusilpus, tad būkite dėmesingi savo sveikatai, ypač virškinimo trakto ligoms.

Avinas. Savaitės pabaiga – permainų laikas, kurioms geriau nesipriešinkite. Pasikliaukite likimu ir aplinkybės savaime susidėlios pačiu geriausiu būdu. Energetika bus nusilpus, tad būkite dėmesingi savo sveikatai, ypač virškinimo trakto ligoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jei turėsite dalykinių reikalų, galimi rimti konfliktai dėl skubotai priimtų sprendimų. Šeimyniniai santykiai nestabilūs, galimi nesutarimai. Tačiau jūs priimsite teisingą poziciją ir iš esmės galėsite pakreipti situaciją į gerąją pusę bei atstatyti taiką namuose.

REKLAMA

Dvyniai. Pagrindiniai įvykiai vyks asmeniniame gyvenime. Santykiai su mylimu žmogumi klostysis neįprastai, galimos nuoskaudos, abipusiai priekaištai. Porų gyvenime gali atsirasti ir trečiasis asmuo, kuris koreguos esančius santykius.

Vėžys. Neblogas laikas, nors jį temdys nuotaikų kaita, jėgų išsekimas. Būkite atidesni pasirašinėdami dokumentus. Asmeniniame gyvenime susidursite su problemomis. Antroji pusė nepateisins jūsų lūkesčių arba pažeis nerašytas santykių taisykles. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų emocinėms ir materialioms problemoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Palankus laikas spręsti organizacinius klausimus, kurių bus daug ir jie bus sudėtingi. Galimos stambios išlaidos buityje. Meilės santykiuose taip pat galimos problemos, pradėsite abejoti savo jausmų tikrumu ir galite prikrėsti kvailų poelgių. Išlikite ramūs ir negąsdinkite savo sprendimais aplinkinių.

Mergelė. Galimi konfliktai su antrąja puse. Ir visų problemų priežastis – jūsų nepatiklumas, noras keisti įvykių eigą, ieškoti neegzistuojančių paslapčių. Stenkitės vengti aštrių temų ir neiškelti naujai senų konfliktų – saugokite esamus santykius. Palanki finansinė situacija, jei protingai leisite pinigus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Puiki proga atstatyti santykius su senais partneriais, kurie gali pateikti įdomių pasiūlymų. Galimos asmeninės problemos, kurios leis jums į situaciją pažvelgti kitu kampu. Sunku bus tiems, kuriuos su partneriais sieja ne tik emocinis, bet ir materialinis ryšys.

Skorpionas. Dalykiniams reikalams savaitės pabaiga visiškai nepalanki, galimi rimti nemalonumai, reikės atsisakyti pasirinktos taktikos, iškils konfliktai su kolegomis. Neignoruokite savo vidinio balso bendraudami su naujais pažįstamais. O romantiškiems santykiams šis savaitgalis ypač palankus.

REKLAMA

Šaulys. Neįprastai klostysis asmeniniai santykiai: jie gali atsidurti aklavietėje, jei nepakeisite bendravimo taktikos. Ypač konfliktai gresia stabilioms poroms. Problemas išspręsite tik kūrybiškai, aukodami kai kuriuos savo interesus. Tik jokiais būdais savo problemų nepatikėkite kitiems žmonėms.

Ožiaragis. Darbai atima labai daug laiko iš artimųjų, tad ir susikalbėjimas bei supratimas tolsta. Ypač sunkiai klostysis šeimyniniai santykiai, jums teks spręsti ir emocines ir finansines problemas. Nuotaikų kaita atims iš jūsų daug energijos, tad ieškokite teigiamų emocijų, kad pasikrautumėte teigiama energija.

REKLAMA

Vandenis. Šeimoje vis dar spręsite senas problemas, kurios, rodos, jau seniai neteko savo aktualumo: esmė lieka ta pati, tik jas įvelkate į naują rūbą. Ypač sunku bus įsimylėjusiems vyrams, kuriems ir aplinkybės bus nepalankios. Įtampa lydės ir santykiuose su draugais. Norėsite būti vieniši ir laisvi.

Žuvys. Didelė finansinių nuostolių tikimybė. Nebūsite lankstūs ir emociškai įsitempę, o tai pakenks bet kokiems santykiams. Venkite meilės nuotykių – jie gali būti netgi pavojingi. Susitikite tik su patikimais draugais. Jūsų noras dominuoti santykiuose gali tapti skandalo priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų