REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norvegų televizijos projektas, suteikiantis galimybę neišeinant iš namų mėgautis 134 valandų kruizu po fiordus, pagerino žiūrimumo rekordus.Praėjusį savaitgalį 2,5 mln. norvegų – beveik pusė visų šios Skandinavijos šalies gyventojų – įsijungė NRK2 kanalą ir stebėjo „ilgiausią televizijos laidą pasaulyje“.

REKLAMA
REKLAMA

Šou tiesiogiai transliuojamas iš „MS NordNorge“, vieno iš kompanijos „Hurtigruten“ kruizinių laivų. Iš pietvakariuose esančio Bergeno miesto išplaukęs laivas pro įspūdingus fiordus plaukia labiausiai į šiaurę nutolusio taško link, pakeliui nuolat sustodamas.

REKLAMA

Ši kelionė vadinama vienu gražiausių kruizų pasaulyje, praneša naujienų agentūra AFP.

Televizija NRK2 teigia, kad sumanymas leido savaitgalį pasiekti rekordinius reitingus – 35 proc. visos rinkos dalies. Palyginimui, praėjusį savaitgalį ji siekė 6 proc.

„Hurtigruten“ kompanijos akcijų kaina pirmadienio popietę pašoko 13,58 proc., kai prekyba Oslo akcijų biržoje krito 0,73 proc.

Kelionė taip pat tiesiogiai transliuota internetu. 54 proc. ją žiūrėjusiųjų buvo norvegai, 7 proc. – danai, po 4 proc. įsijungusiųjų buvo vokiečiai, britai, prancūzai ir amerikiečiai.

Laivas trečiadienį turėtų atvykti į Kirkenes, mažą miestelį šiaurėje, netoli sienos su Rusija, kur vasarą saulė niekada nenusileidžia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų