REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar gi taip būna? Arba, žmogau, myli gyvūnus, arba ne! Priešais Jus bejėgio mažo kačiuko, prieš kurį, anot liudininkų, buvo užsiundytas šuo, nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno Kalvarijų namo gyventojai susirūpinę dėl gyvūnų saugumo, kadangi, kaip jie teigia, jų name gyvenanti Radžio gerbėja Raisa Šarkienė siundo šunį be antsnukio ant katinų. Šis kačiukas, anot jų, ir yra būtent Raisos ir jos šuns auka.

REKLAMA

Priglaudusi kačiuką ir jo žaizdas gydanti, Halina Navdynska pasakojo:

„Raisa Šarkienė tyčia paleido šunį ant kačiukų. Manęs nebuvo namuose, bet kai grįžau, man paskambino dvi kaimynės, kurios pasakė, kad šuo užpuolė juodą katę. Išėjau ieškoti katės kūnelio, bet neradau. Nusprendėme, kad šuns šeimininkė pasiėmė ir išmetė į šiukšlyną. Vėliau pamčiau du katinus, kurių plaukai buvo nupešti – pas vieną ant nugaros, pas kitą šone. Galvojau, kad būtent juos ir užpuolė, bet kaimynas sakė, kad šuo buvo pagriebęs kitą, juodą mažą kačiuką ir jį purtė nasruose, tada didelė katė pribėgo ir puolė šunį, po to katinai išsilakstė.

REKLAMA
REKLAMA

Vakare pamačiau sužeistą kačiuką, gulintį ant šaligatvio. Jis buvo perkąstas šuns, bet dar kvėpavo. Ryte nuvežiau jį pas daktarus, bet po 2 valandų jis mirė. Palaidojom su drauge. Vis užeidavau į namo rūsį, pažiūrėti ar nėra kito kačiuko, kuris irgi buvo sužeistas. Vėliau jį radau su nudraskytą nugara, o aplink buvo daug skruzdėlių. Nuvežiau jį pas veterinarus. Galvojau, kad teks jį užmigdyti, bet man pasakė, kad galima jį išgelbėti. Jam nuplėšta oda ir dalis mėsos ant nugaros, pilvo ir vienos užpakalinės kojos. Katinas turėjo kentėti stiprų skausmą. Veterinaras sakė, kad taip suplėšytą katiną senokai matė ir stebėjosi, kaip jis išgyveno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau  daugiau nei dvi savaites vežioju katiną į kliniką, jam leidžiami vaistai, gydoma žaizda, dabar jam kiek pagerėjo. Nežinau ar jam ataugs plaukai, ar liks plikas, bet svarbiausia, kad išgyventų.

Norėčiau, kad šuns šeimininkas būtų nubaustas. Rašysiu skundą ir prašysiu skirti baudą už šuns vedžiojimą be antsnukio. Šis šuo, kiek mums žinoma, kieme jau nužudė 5 katinus. Tiesiog perkanda jiems kaklą arba stuburą, o šeimininkas toliau jį vedžioja be antsnukio“.

Radžio gerbėja Raisa kaip agresyvi moteris pagarsėjo tada, kai išsiuntė operos solistui Vytautui Juozapaičiui grasinančią žinutę ir už tai buvo nubausta 10 tūkst. litų bauda.

Sužalotas kačiukas (nuotr. Gamintojo)Sužalotas kačiukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų