REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį apie 16 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė tris vyrus, įtariamus turto prievartavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės pabaigoje į Vilniaus rajono policijos komisariatą kreipėsi dvidešimtmetis Vilniaus rajono gyventojas ir pranešė, kad Sudervės sen., Rastinėnų k. pažįstami vyrai, neturėdami teisėto pagrindo, vertė perduoti jiems pinigus, sumušė jį bei grasino daiktu, panašiu į ginklą.

REKLAMA

Turto prievartavimu įtariamus vyrus – A. N., gim.  1983 m., O. O., gim. 1978 m., ir R. V., gim. 1970 m., pareigūnai sulaikė Vilniuje, Konstitucijos pr.,  prie sporto, pramogų ir verslo centro „Forum Palace“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, kai pastariesiems buvo perduodami pinigai.

Įtariamieji  sulaikyti dviem paroms, vėliau bus sprendžiamas klausimas dėl jų suėmimo. Du iš jų yra policijai žinomi, anksčiau teisti.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 181 str. 1 d. (Turto prievartavimas). Numatoma bausmė – areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Balsas.lt šaltinių žiniomis, sostinės „Forum Palace“ pramogų centro automobilių stovėjimo aikštelę yra pamėgę įvariausio plauko veikėjai – vakarais dažniausiai renkasi narkotikų prekeiviai.

2009-ųjų pabaigoje „Aro“ rinktinės ir kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė iš sporto klubo išvažiuojantį garsios ir daugybę žmonių vienijančios vilniečių narkotikų prekeivių gaujos narį. Tąsyk pas jį buvo aptikta ne tik įvairių narkotinių medžiagų, bet ir apvali užsienio valiutos suma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų