REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jūsų darbus lydės progresas. Šiandien suprasite, kad ne veltui tiek daug dirbote ir galų gale pasiekėte tai, ko taip seniai troškote. Pasidalinkite savo džiaugsmu su draugais. Išlikite savikritiški, nes savo galimybių pervertinimas gali paversti jus pajuokos objektu.

Avinas. Jūsų darbus lydės progresas. Šiandien suprasite, kad ne veltui tiek daug dirbote ir galų gale pasiekėte tai, ko taip seniai troškote. Pasidalinkite savo džiaugsmu su draugais. Išlikite savikritiški, nes savo galimybių pervertinimas gali paversti jus pajuokos objektu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Neutrali diena: egzistuos negatyvios tendencijos, tačiau būsite nusiteikę pozityviai ir pasitikėsite savimi. Pagrindinės sferos, pareikalausiančios iš jūsų dėmesio – sveikata ir finansai. Nuo neplanuotų pirkinių geriau susilaikykite, neskubėkite užmegsti naujas pažintis.

REKLAMA

Dvyniai. Galimi finansiniai sunkumai, netikę pirkiniai, praradimai. Stenkitės riboti išlaidas, nes tik nuo jūsų priklausys šeimos ekonomija. Lengvai rasite bendrą kalbą su vyresniais giminaičiais. Visas iškilusias problemas spręskite kūrybiškai.

Vėžys. Diena pasižymi aukštu gyvybiniu potencialu ir optimizmu, kuris leis jums susidoroti su bet kokiomis iškilusiomis problemomis. Galimi sunkumai asmeniniame gyvenime, nesutarimai su antrąja puse: šie konfliktai gali tapti chroniškais, jei nesiimsite jokių priemonių juos išspręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Ateina palankus laikas permainoms ir tai bus žingsnis link geresnio gyvenimo. Šiandien neturėsite progų skųstis, kad jums trūksta dėmesio ar artimo žmogaus supratimo. Praeityje liks nesutarimai ir konfliktai, atsiras noras planuotis savo ateitį ir įgyvendinti planus.

Mergelė. Jei spręsite sudėtingas praktines užduotis ar buitines problemas, diena bus sėkminga. Tik atidėkite sudėtingus darbus ir daugiau dėmesio skirkite poilsiui, nes neišvengsite nuovargio. Pervargimas neigiamai paveiks bendravimą su aplinkiniais ir privers jus reaguoti į įvairiausius menkniekius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Susilaikymas, tikslo siekimas bus apdovanoti – tiesa, žymiai vėliau. Šiandien jums teks kantriai ir atkakliai padirbėti, spręsti ir savo, ir kitų problemas, o laiko poilsiui ir atostogoms liks vis mažiau. Palankus laikas susitikti su draugais, pakviesti patinkantį žmogų į pasimatymą.

Skorpionas. Šiandien įgyvendinsite daug svarbių reikalų ir didžiuositės savimi bei savo pergalėmis. Bus malonu, kad aplinkiniai klauso jūsų nuomonės ir yra pasiruošę dalintis jūsų džiaugsmais. Gyvybinis potencialas gana aukštame lygyje, o intuicija, deja, bus išėjusi atostogų.

REKLAMA

Šaulys. Maloni ir džiaugsminga diena, o jos įvykiai veiks pozityviai jūsų nuotaiką – netgi ir nepataisomi pesimistai šypsosis. Nereikės daug pastangų, kad užmojai taptų realybe. Finansinė situacija palanki apsipirkimams – tiek planuotiems, tiek ir spontaniškiems.

Ožiaragis. Sudėtinga situacija asmeniniuose santykiuose. Būkite kantrūs ir išmintingi – būtent šių savybių reikės, jei norėsite išvengti konfliktų su mylimu žmogumi ir draugais. Tačiau šeimoje vyraus supratimas. Didelio dėmesio pareikalaus finansinė sfera: galimos nereikalingos ir neplanuotos išlaidos.

REKLAMA

Vandenis. Finansinėje sferoje vyraus stiprios negatyvios tendencijos. Būkite itin atsargūs ir stenkitės neišnaudoti neplanuotų pinigų. Aplinkybės nebus palankios, teks keisti savo planus, atsisakyti senų idėjų. Tačiau jūs turėsite paramą ir artimųjų palaikymą.

Žuvys. Šios dienos įvykiai atvers jūsų asmenybę, sužibėsite savo intelektu, priimsite tinkamus sprendimus. Tačiau aplinkybės apskritai nebus labai palankios: diena susidės iš daugybės smulkių problemų, kurias bus sudėtinga išspręsti. Taigi nuopelno už padarytus darbus teks palaukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų