REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien ryte Jonas Valančiūnas išvyko į Naujajį Džersį, kur ketvirtadienį vakare dalyvaus kasmetinėje NBA naujokų biržoje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

NBA lygos pageidavimu į „žaliąjį kambarį“ pakvietimus gavę naujokai kviečiami atvykti anksčiau, kad galėtų sudalyvauti su NBA naujokų birža susijusiuose renginiuose Niujorke.

REKLAMA

Diena vėliau į Naujajį Džersį išvyks ir J. Valančiūno tėveliai. Tikimasi, kad „žaliajame kambaryje“ prie krepšininko prisidės vienintelis NHL žaidžiantis ledo ritulininkas iš Lietuvos Dainius Zubrus. Būtent „Prudential Center“ arena, kurioje ir vyks NBA naujokų birža, yra Naujojo Džersio „Devils“ namų arena.

NBA naujokų biržos renginiui J. Valančiūną papuošė „Palermo“ parduotuvių tinklas, prekiaujantis žymiųjų gamintojų iš Italijos drabužių, batų bei aksesuarų kolekcijomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau maloniai nustebintas “Palermo„ parduotuvės personalo darbu. Jie stilingai aprengė mane per nepilną pusvalandį. Jau nekalbu apie drabužių dydžius. Ir iš kur jie tokių gauna, - džiaugėsi Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vidurio puolėjas. – Manau, kad turėčiau atrodyti ne prasčiau nei kiti biržos dalyviai“.

NBA naujokų birža įvyks šį ketvirtadienį 19.30 val. Niujorko laiku arba naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 2 val. 30 minučių Lietuvos laiku. Įdomu tai, kad NBA naujokų birža įvyks per vieną didžiausių švenčių Lietuvoje – Jonines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų