REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistės Birutės Žemaitytės straipsnis „Kaip sugrąžinti protus namo?“. Kiek lietuvaičių per du pastaruosius dešimtmečius išvyko į užsienio šalis? O kiek jų po kelerių ar keliolikos metų sugrįžo? Šį kartą kalbame ne apie visus – tik apie tuos, kurie už savo pinigus ar laimėję stipendijas išvyko studijuoti į JAV, Angliją ar kurią kitą šalį.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo tinklalapyje skelbiama: „2011-ieji – Laisvės gynimo ir didžiųjų netekčių atminimo metai“. Dėl netekčių viskas aišku, o štai dėl laisvės gynimo vis dar yra abejojančių. Birželio 14 dieną paminėjusi sovietinių trėmimų 70 metų sukaktį, vadinamą Gedulo ir vilties diena, Lietuva pasitinka ir birželio 23 –iosios įvykių 70-metį. Plačiau šia tema skaitykite rubrikoje „7 dienos“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Sukilimo jubiliejus“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Dambrauskinius slegia kruvini įtarimai“. Vilniaus tarybos nario, advokato Sergejaus Novikovo nužudymo bylą tiriantys sostinės policijos pareigūnai mina žudikams ant kulnų. Dvi savaites Vilniaus centre nudurto visuomenės veikėjo S. Novikovo žudikų pėdsakais sekę teisėsaugos pareigūnai gali džiaugtis pirmja sėkme. Neseniai suimti trys vilniečiai, įtariami kadaise mafijos advokatu laikyto vyriškio žmogžudystės organizavimu. Vilniaus antrasis apylinkės teismas pirmąjį suėmė Vilniaus mafijos autoritetą, praeityje garsų bokso meistrą Joną Dambrauską. Pareigūnams jis gerai žinomas kaip Dambrauskinių gaujos lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Ateities policija – mažesnė, bet efektyvesnė“. Kas darosi su mūsų visuomene? Kodėl jaunimas keliuose sukelia mirtinas avarijas? Kokiais būdais siekiama permainų policijoje? „Balsas.lt savaitė“ kalbina generalinį policijos komisarą Saulių Skvernelį, kuris neseniai peržengė 100 dienų vadovavimo šalies policijai laikotarpį ir parodė, ką iš tiesų sugeba.

Kažkur dingo 6,6 mlrd. dolerių grynųjų pinigų, kuriuos JAV valdžia skyrė Irakui atstatyti. Rubrikoje „Aplink pasaulį“ skaitykite straipsnį „Pavogti Irakui skirti milijardai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – žurnalisto Aurimo Kuckailio pokalbis su po motinystės atostogų į didįjį sportą grįžusia 27 – erių Laura Asadauskaite, per keletą varžybų įrodžiusia, kad vis dar priklauso šiuolaikinės penkiakovės elitui.

Rubrikoje „Automanija“ – nubraukęs praeitį „Peugeot“. Pagaliau atsirado prancūziškas šeimyninis automobilis, kuris ir atrodo, ir važiuoja gerai – tai „Peugeot 508“. Žurnalas „Autocar“ išbandė dyzelinę versiją.

Sakoma, kokia visuomenė – toks ir elitas. O koks jis buvo prieš trisdešimt ar septyniasdešimt metų? Ar visada pagal paskirtį vartojame šį žodį? Apie tai skaitykite rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ straipsnį „Lietuvos elitas. Kas ir koks jis?“

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų