REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiojo populiariausio TV3 projekto „Šok su manimi“ sezono žvaigždžių būryje – dar vienas žinomas veidas – muzikos „grupės“ „Liūdni Slibinai“ narys Dominykas Vaitiekūnas. Teatro, kino ir muzikos gerbėjams pažįstamą vaikiną nuo šio rudens bus galima tituluoti multitalentingu – Dominykas suksis ant parketo su profesionalia šokėja Justina Žemaityte.

REKLAMA
REKLAMA

„Šok su manimi“ startas, gimtadienis ir ilgai brandintos lietuviško kino juostos „Tadas Blinda. Pradžia“, kurioje vaikinas atlieka Vincės vaidmenį, premjera – trys svarbūs įvykiai Dominyko laukia jau šį rugsėjį.

REKLAMA

Į klausimą, kodėl sutiko dalyvauti „Šok su manimi“ projekte, į kūrybinių darbų sūkurį įsisukęs vaikinas atsako sąmojingai: „Grupėje ‚Liūdni Slibinai' aš dažniausiai stoviu scenos centre ir negroju jokiu insrumentu (barškalai juk nesiskaito), todėl esu priverstas lietuvio dvasią ‚gydyti' ir ugdyti ne tik savo balsu, bet ir sukdamas klubus, darydamas visokiausius nepadorius judesius ir šokdamas įvairaus plauko ir kailio šokius. Per grupės gyvavimo metus išnaudojau visus savo šokių kozirius, pradėjau kartotis, todėl kolegos nusprendė mane išsiųsti pasitobulinti. Šokių pamokos su Justina Žemaityte naujame projekto sezone pasirodė pigiausios, prieinamiausios ir patogiausios, o rezultatus galėsime nesivargindami matyti televizoriaus ekranuose kiekvieno šeštadienio vakarą.“

REKLAMA
REKLAMA

Savo šokių partnerę Dominykas vertina itin entuziastingai: „Kai ją išvydau, mano vidinis balsas pakuždėjo, kad tokia proga mano gyvenime vienintelė: aš stoviu ant parketo prieš moterį, kuri net apsiavusi batelius ‚su kablais' lieka už mane žemesnio ūgio“. Būsimasis šokėjas sako, kad su Justina sutaria puikiai: „Geras ne tik mūsų ūgių santykis – sutariame ir kaip asmenybės. Pertraukų tarp treniruočių metu drauge suvalgome po lėkštę lietuviškų šaltibarščių ir po porciją ledų.“

„Tikimės, kad mūsų nekaltais veidais grožėsis visos Lietuvos močiutės, o kaip pavyks suktis ant parketo, pasakys tik atėjęs dėdė rudenėlis“, – sako Dominykas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Liūdni Slibinai“ – dainuojantys ir muzikuojantys aktoriai, vizualinėmis ir teatrališkomis raiškos priemonėmis bandantys, kaip patys sako, nuliūdinti kiekvieną lietuvį, savo „šeimos“ narį Dominyką į projektą išlydės jau šį trečiadienį, birželio 22-ąją, – TV3 „Šok su manimi“ vasaros terasoje „Forum Palace“.

Artėjančių Joninių proga kartu su D. Vaitiekūnu ir jo partnere J. Žemaityte bus pristatytos dar trys naujojo „Šok su manimi“ sezono poros: Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas bei Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis.

REKLAMA

D. Vaitiekūnui šiame projekte teks konkuruoti ir su „Yvos“ lydere Kristina Ivanova, „Mis Lietuva 1996“ ir „Didžiųjų pokyčių“ vedėja Daiva Anužyte-Kasiulaitiene, Latvijos žvaigžde dainininku Lauriu Reinikiu, dainininke ir serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigžde Vaida Genyte, „Chorų karų“ finalininku Justu Lapatinsku ir kitais.

„Šok su manimi“ lauko terasa – trečiadieniais 19.00 val. „Forum Palace".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų