REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžioji Britanija yra septintoje vietoje pagal mokesčius, kuriuos moka žmonės, uždirbantys mažiau nei 15 242 svarus sterlingų per metus (1270 svarų sterlingų per mėnesį). Šalis yra septintoje vietoje ir pagal mokesčius, kuriuos moka asmenys, uždirbantys ne daugiau nei 121 900 svarų sterlingų per metus (10 158 svarus sterlingų per mėnesį).

REKLAMA
REKLAMA

Tie, kurių pajamos siekia 15 242 svarus sterlingų per metus, Jungtinėje Karalystėje gali sau pasilikti tik 83,2 proc. sumos. O, pavyzdžiui, Dubajuje tokia pajamų suma iš viso neapmokestinama. Airijoje žmogui lieka 95,7 proc. pajamų, o Japonijoje ir Jungtinėse Valstijose – šiek tiek daugiau nei 90 proc.

REKLAMA

Tik Vokietijoje, Indijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Estijoje ir Meksikoje valstybė pasiima daugiau mokesčių iš mažas pajamas gaunančių žmonių nei Jungtinėje Karalystėje. Dideles pajamas gaunantys asmenys šalyje namo parneša tik 60,9 proc. atlyginimo atskaičius mokesčius. Tai yra gerokai mažiau nei, pavyzdžiui, Rusijoje, kur šis skaičius siekia 87 proc.

Mokesčiai Didžiojoje Britanijoje yra vieni didžiausių tarp išsivysčiusių šalių. Tačiau Italijoje mokesčiai dar didesni: dideles pajamas gaunantys italai namo parsineša tik 54,1 proc. pajamų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų