REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„LG Electronics“ (LG) pranešė pateikusi Lietuvos rinkai naują LED skystųjų kristalų televizorių „LG LV 3550“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „LG LV 3550“ yra ekonomiškas televizorius, kaip ir balandžio mėnesį Lietuvoje pasirodę „LG LV570S“, „LG LV5500“, „LG LV4500“ ir „LG LV2500“ modeliai. Naujasis „LG LV3550“ bus siūlomas su trijų dydžių – 32, 37 ir 42 colių (80, 92 ir 105 cm) įstrižainės – ekranais. Pasak LG atstovų, televizorius išsiskirs itin kokybišku LED apšvietimu ir elektros energiją taupančia funkcija „Smart Energy Saving Plus“.

REKLAMA

Naujojo televizoriaus ekranas yra vientisas, todėl jis darniai susilieja su rėmeliu, taip suteikdamas išskirtinį dizainą ir ploną korpusą. Kitaip nei tradiciniuose televizoriuose, „LG LV 3550“ įdiegta unikali LG „Uni-color“ apdaila suderina ekrano ir rėmelio spalvas, tuo tarpu „Uni-layer“ dizainas virtualiai panaikina tarpą tarp ekrano ir rėmelio, sakoma pranešime.

LG vaizdo kokybės reguliavimo technologija „Picture Wizard II“ leidžia lengvai nustatyti vaizdo parametrus – juodos spalvos sodrumą, spalvas, atspalvius, ryškumą, galinio apšvietimo lygį. Dėl energiją taupančios „Smart Energy Saving Plus“ technologijos „Backlight Control“ funkcija leidžia kontroliuoti televizoriaus šviesumą. Vartotojas taip pat gali taupyti elektros energiją išjungdamas televizoriaus ekraną klausantis muzikos, kai vaizdas nebūtinas. Su „Standby Mode Zero“ funkcija galima nustatyti televizoriui budėjimo režimo būseną, kuomet visiškai nenaudojama elektros energija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų