REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus kelioms dienoms iki trečiųjų savo vestuvių 85 metų „Playboy“ įkūrėjas Hughas Hefneris sulaukė antausio iš savo sužadėtinės. 60 metų už jį jaunesnė Crystal Harris atšaukė jungtuves, skelbia žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvės neįvyks. Crystal pakeitė savo poziciją“, - pareiškė H. Hefneris „Twitter“ tinkle. 25 metų šviesiaplaukė teigė atitinkamą sprendimą priėmusi po „labai gilių apmąstymų“. Kartu ji pabrėžė ir toliau labai gerbianti H. Hefnerį. K. Haris taip pat paprašė gerbti „privačią sferą, kurios mes šiuo metu nusipelnėme“.

REKLAMA

Hugh Hefneris ir Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)Hugh Hefneris ir Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)

H. Hefneris C. Harris pasipiršo praėjusiais metais per Kalėdas. Vestuvės turėjo įvykti ateinantį šeštadienį Beverli Hilse.

Gegužės pradžioje sužadėtiniai svečiams išsiuntinėjo kvietimus. Legendinėje „Playboy“ viloje turėjo linksmintis apie 300 žmonių. C. Harris pasakojo ketinanti per vestuves vilkėti rožinę suknelę. H. Hefneris liudininkais norėjo pasikviesti savo sūnus Marstoną ir Cooperį.

REKLAMA
REKLAMA

Hugh Hefneris ir Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)Hugh Hefneris ir Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)

H. Hefneris ir C. Harris susipažino 2008-aisiais. Po metų gražuolė išsirengė gruodžio mėnesio „Playboy“ žurnalo viršeliui. Jai tai būtų buvusi pirmoji santuoka, H. Hefneriui - trečioji. 2009 metais „Playboy“ įkūrėjas išsiskyrė su antrąja savo žmona Kimberly Conrad.

Pirmasis „Playboy“ numeris pasirodė 1953 metais Čikagoje. Šiandien jis leidžiamas daugiau kaip 150 šalių.

Anna Berglund, Hugh Hefneris, Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)Anna Berglund, Hugh Hefneris, Crystal Harris (nuotr. Alloverpress.ee)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų